Ο Χάρης Σώζος αποκαλύπτει πρώτη φορά για την τηλεοπτική πρόταση που είχε - «Δεν το τόλμησα, θεωρούσα...»

Μιλά και για τη συμμετοχή του στα Τρία Μίλια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Χάρης Σώζος αποκαλύπτει πρώτη φορά για την τηλεοπτική πρόταση που είχε - «Δεν το τόλμησα, θεωρούσα...»

Το πρωί της Τετάρτης 8/6 στην εκπομπή «Breakfast@star» παραχώρησε συνέντευξη ο πολύ αγαπητός και ταλαντούχος ηθοποιός Χάρης Σώζος. Μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε για τη σειρά «Τρία μίλια», τις τηλεοπτικές δουλειές που έχει συμμετάσχει και γενικότερα για την καριέρα του, τις τηλεοπτικές του προτάσεις, ενώ τονίζει πως δεν θα ήθελε τα παιδιά του να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Οι δηλώσεις του Χάρη Σώζου στην κάμερα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στη σειρά “Τρία μίλια”. Δεν βλέπω τις σειρές που συμμετείχα, το έχω κρατήσει από παλιά σαν γούρι. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους, έχω περάσει πολύ καλά στην τηλεόραση και στο θέατρο. Δεν θυσίασα την προσωπική μου ζωή για τη δουλειά.

Μου έχει γίνει πρόταση πριν πολλά χρόνια να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν το τόλμησα. Θεωρούσα τον εαυτό μου ηθοποιό και όχι τηλεπαρουσιαστή. Ποτέ δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό είναι δουλειά άλλων ανθρώπων».

Κλείνοντας, ο Ζάρης Σώζος απάντησε: Είμαι περήφανος και για τα δύο παιδιά μου. Δεν θέλω τα παιδιά μου να ασχοληθούν με την υποκριτική. Δεν μπορείς να ζήσεις εύκολα από αυτή τη δουλειά».

Συγκλονίζει ένα χρόνο μετά το ατύχημά του

Ο Χάρης Σώζος πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ρόλο του στη νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια αλλά και στο ατύχημα που βίωσε πέρσι (δείτε εδώ τη συγκλονιστική ανάρτησή του μετά το ατύχημα).

Όταν ο ήρωάς σας αρρώστησε, εκτίμησε διαφορετικά τη ζωή. Μόνο αν χάσουμε την υγεία μας, κάνουμε τον απολογισμό μας;

Πριν από ένα χρόνο, είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή και παραλίγο να μην υπάρχω αυτήν τη στιγμή. Αυτό πραγματικά σε κάνει να σκεφτείς κάποια πράγματα, να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές, να κάνεις τον απολογισμό σου και πιθανότατα αυτό να γίνει αιτία να βελτιωθείς ως άνθρωπος. Έτσι κι ο ήρωάς μας, που κουβαλά μια αρρώστια και μη γνωρίζοντας ποιο θα είναι το υπόλοιπο της ζωής του, νομίζω ότι έχει εκτιμήσει διαφορετικά τα πράγματα. Για αυτό και προσπαθεί να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη, να φτιάξει την κλινική για τους νησιώτες και να τακτοποιήσει τα πάντα γύρω του. Θέλει να είναι όλα εντάξει αν κι όταν του συμβεί το οτιδήποτε.