Η ξεκαρδιστική μίμηση του Δημήτρη Ουγγαρέζο - «Λύθηκαν» από τα γέλια οι συνεργάτες του

Μιλούσε όπως ο Ευτύχης Πλέτσας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ξεκαρδιστική μίμηση του Δημήτρη Ουγγαρέζο - «Λύθηκαν» από τα γέλια οι συνεργάτες του

Είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι καλός στις μιμήσεις και μάλιστα συνήθως είναι πολύ επιτυχημένες, ενώ σε κάθε ευκαιρία δεν χάνει αφορμή για να μιμηθεί κάποιον άλλον. Το μεσημέρι της Τετάρτης 8/6 ο γνωστός παρουσιαστής βρήκε την αφορμή να μιμηθεί τον Ευτύχη Μπλέτσα.

Η ξεκαρδιστική μίμηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ο παρουσιαστής της πολύ γνωστής ταξιδιωτικής εκπομπής το προηγούμενο βράδυ βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ τη συνέντευξη) και έδωσε το έναυσμα στον Ουγγαρέζο να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα με τους συναδέλφους του.

Αρχικά τραγούδησε το «Πού είσαι; Πού είσαι; Έφαγα τον κόσμο όλο να σε βρω!», προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών του. Η συνέχεια, όμως, ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ο Ουγγαρέζος ξεκίνησε να μιλά, όπως ο Μπλέτσας και η ομοιότητα ήταν μοναδική.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδίδει μαθήματα σχέσεων

Οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε απογευματινή του έξοδο και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την αφορμή να τον ρωτήσουν για την κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και να τον «ψαρέψουν» για το αν είναι μόνος ή βρίσκεται σε σχέση.

Φυσικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σαν έμπειρος στα τηλεοπτικά μπόρεσε εύκολα να ξεγλιστρήσει από την ερώτηση και ξεκίνησε να δίνει συμβουλές σε ζευγάρια.

Μάλιστα ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τις κάμερες τον χρυσό του κανόνα για τις διακοπές. «Οι πρώτες διακοπές με κοπέλα, μέχρι η σχέση να εξελιχθεί πιο σταθερά, πρέπει να είναι το πολύ 4 μέρες. Δηλαδή την 4η φεύγουμε. Τρεις μέρες είναι μια χαρά για να πας διακοπές με σύντροφο. Στις 4 ή θα τσακωθείτε ή θα αρχίσετε να σκέφτεστε ή θα στέλνετε μηνύματα στους κολλητούς σας μου λείπεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.