«Εγώ θα έδινα και τα προσκλητήρια πίσω» - Ο Ουγγαρέζος άδειασε δημόσια τον Γιώργο Χρανιώτη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εγώ θα έδινα και τα προσκλητήρια πίσω» - Ο Ουγγαρέζος άδειασε δημόσια τον Γιώργο Χρανιώτη

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στο καναπέ του Dot, όπου μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε τα ευτράπελα που συνέβησαν στο γάμο του. Την επόμενη μέρα φυσικά όλα αυτά δεν έμειναν ασχολίαστα από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Το σχόλιο του Ουγγαρέζου για τον γάμο του Χρανιώτη

«Εγώ ήθελα να κάνω τη βάφτιση του βαφτιστηριού μου του πρώτου στην Τήνο και είχα βρει έναν τρόπο για να τους περάσω στο καράβι ως θρησκευτικό τουρισμό, τους περνάς ως προσκυνητές και έχουν μισό εισιτήριο…», ανέφερε χιουμοριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ωστόσο μίλησε και έξω από τα δόντια λέγοντας: «Ο άλλος πληρώνει τα εισιτήριά του, το ξενοδοχείο του, για να έρθει να σου κάνει την τιμή να έχεις φωτογραφίες και να κάνεις τον μάγκα ότι μάζεψες κόσμο στην Τήνο και θες και δώρο. Εγώ θα του έδινα πίσω τα κουφέτα να μην του έχω καμία υποχρέωση», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Η ξεκαρδιστική μίμηση του Δημήτρη Ουγγαρέζο

Είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι καλός στις μιμήσεις και μάλιστα συνήθως είναι πολύ επιτυχημένες, ενώ σε κάθε ευκαιρία δεν χάνει αφορμή για να μιμηθεί κάποιον άλλον. Το μεσημέρι της Τετάρτης 8/6 ο γνωστός παρουσιαστής βρήκε να αφορμή να μιμηθεί τον Ευτύχη Μπλέτσα.

Ο παρουσιαστής της πολύ γνωστής ταξιδιωτικής εκπομπής το προηγούμενο βράδυ βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ τη συνέντευξη) και έδωσε το έναυσμα στον Ουγγαρέζο να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα με τους συναδέλφους του.

Αρχικά τραγούδησε το «Πού είσαι; Πού είσαι; Έφαγα τον κόσμο όλο να σε βρω!», προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών του. Η συνέχεια, όμως, ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ο Ουγγαρέζος ξεκίνησε να μιλά, όπως ο Μπλέτσας και η ομοιότητα ήταν μοναδική.