«Η περιπέτεια της κόρης μου...» - Η Πέμυ Ζούνη συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτεια της κόρης της

Η άκρως αφοπλιστική και συγκινητική συνέντευξη της ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η περιπέτεια της κόρης μου...» - Η Πέμυ Ζούνη συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτεια της κόρης της

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN το μεσημέρι της Τετάρτης 8/6 και μίλησε για όλους και για όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια υγείας της κόρης της, η οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία δύσκολη επέμβαση. Με συγκίνηση αλλά και με τη δική της αλήθεια η ηθοποιός τόνισε πως μέσα από όλο αυτό πήραν ένα γερό μάθημα.

Οι δηλώσεις της Πέμη Ζούνη για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

«Η περιπέτεια της κόρης μου, ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία, δεν μπορείς να το περιγράψεις και ούτε χρειάζεται να τις φανταστείς αν έχεις παιδί, μόνο που πας να το φανταστείς, κάνεις πίσω. Έγινε καταιγιστικά γρήγορα, σε χρόνο αστραπιαίο, με πολλή δύναμη και αισιοδοξία, πέρασε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μας έδωσε το μάθημα αλλά μετά από καιρό άρχισε να βγαίνει η τρομάρα», είπε αρχικά η Πέμη Ζούνη και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι όταν νικάς τέτοια πράγματα είναι το καλύτερο που μπορεί αν σου συμβεί στη ζωή, γιατί καταλαβαίνεις πραγματικά με το τι πρέπει να ασχολείσαι. Επιλέγω να θυμάμαι τα καλά».

Η εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη για την περιπέτεια υγείαςπου έχει περάσει και την έχει στιγματίσει

Στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος στην ΕΡΤ1 βρέθηκε καλεσμένη η Πέμη Ζούνη, μετά το περιστατικό που την έκανε έξαλλη, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε την περιπέτεια που έζησε πριν λίγα χρόνια. Τα λόγια της ηθοποιού συγκίνησαν όλους στο πλατό.

«Ήταν άθλιο. Αν δε είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους και αν δεν είχα τη συνήθεια να μην με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα. Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα. Ήταν άγριο πράγμα. Τα media είχαν ανθρωποφαγικές αγριότητες.

Σε πιο κλειστό επίπεδο συνάδελφοι ήταν χειρότεροι σε συμπεριφορά. Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Το τραύμα που δεν θα ξεπεράσω είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης που με ήξερε πολύ, αυτός, όταν μου γύρισε την πλάτη και νόμιζε ότι τον εξαπάτησε, ίσως για εμένα ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι και από αυτά που συνέβησαν» είπε αρχικά.

Για την περίοδο που ασχολήθηκε με την πολιτική: «Μου το ζήταγαν καιρό και όσο είχα το άλλοθι του ασυμβίβαστου με το θέατρο και έλεγα “όχι”. Μπαίνοντας είπα να κάνω μερικά από όσα ήθελα στον τομέα του Πολιτισμού. Μετά έσκασε η βόμβα στα χέρια μας, της χρεωκοπίας. Η απόφασή μου να φύγω ήταν απόφαση λογικής.

Απολύτως λογική. Δεν αισθάνθηκα προδομένη από το κόμμα μου αναμετριέμαι με τις δικές μου επιλογές. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν παραμονές του μνημονίου. Ήταν ένα ψυχολογικό θρίλερ. Ήταν προφανές ότι δεν είχαμε επιλογή, έτσι ήταν τα πράγματα. Σε μεγάλες στροφές της ιστορίας τα ηθικά διλλήματα είναι δύο πέτρες που σε αλέθουν».