Εριέττα Κούρκουλου: «Αυτόν τον άντρα...» - "Έλιωσε" το Instagram με τα τρυφερά της λόγια για τον σύντροφό της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εριέττα Κούρκουλου: «Αυτόν τον άντρα...» -

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που με την απλότητα του χαρακτήρα τους έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα ισχυρό κοινό και μέσα από τα social media στα οποία μοιράζονται πολλές από τις στιγμές τους. Έτσι, και η ίδια αρκετά συχνά μοιράζεται τις σκέψεις της, όπως έκανε και στη Γιορτή της μητέρας με το συγκινητικό της μήνυμα, αλλά και διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, στο αεροδρόμιο για μία εκδήλωση και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του συντρόφου της, δηλώνοντας πόσο πολύ τον αγαπάει και τον θαυμάζει. Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Η τρυφερή ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για τον σύζυγό της

«Τον αγαπώ αυτόν τον άντρα», έγραψε χαρακτηριστικά και όλοι "λιώσαμε" με τα τρυφερά της λόγια.

Βύρωνας Βασιλειάδης - Εριέττα Κούρκουλου

«Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι δεν ήθελα γενικά ένα παιδί»

Στην δημοσιογράφο Αννούσα Μελά παραχώρησε συνέντευξη η Εριέττα Κούρκουλου για το περιοδικό «InStyle» καθώς δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά της και να μιλήσει για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να αποκτήσει το παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Βύρων Βασιλειάδη. (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση που έκανε για το δυο μηνών παιδάκι της)

Για πολλούς το οικογενειακό background θα σήμαινε εύκολη πρόσβαση σε όλα. Η εγκυμοσύνη δεν ήταν μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Μιλώντας ανοιχτά γι’ αυτό ήταν ένας τρόπος να το αντιμετωπίσετε;

Η εύκολη πρόσβαση σε όλα δεν υπάρχει για κανέναν. Η ζωή επιφυλάσσει για όλους μας δυσκολίες, για άλλους μεγαλύτερες και για άλλους μικρότερες. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη, μοιράστηκα τη δυσκολία μας – όπως έχω επιλέξει να μοιράζομαι κι άλλες αλήθειες μου -, γιατί μοιραζόμενοι τις αλήθειες μας αισθανόμαστε λιγότερο μόνοι.

Υπάρχουν χιλιάδες προφίλ που προωθούν μια ακατόρθωτη τελειότητα και νομίζω ότι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι είναι ένα τσαλάκωμα που αντικατοπτρίζει περισσότερο την πραγματικότητα.

Εριέττα Κούρκουλου - Βύρων Βσιλειάδης

Πως αντιμετωπίσατε με τον σύζυγό σας την πίεση της καθημερινής προσπάθειας μέχρι την εγκυμοσύνη: Ο έρωτας και το οικογενειακό πλαίσιο συνυπάρχουν;

O έρωτας για μένα ήταν πάντα προϋπόθεση για τη δημιουργία οικογένειας. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι δεν ήθελα γενικά ένα παιδί, ήθελα το παιδί του Βύρωνα. Την πίεση της προσπάθειας την αντιμετωπίσαμε όπως κάθε πίεση που συναντάμε, με αγάπη.

Ποτέ δεν έλειψε ο ρομαντισμός από τη διαδικασίας αυτή, ίσα-ίσα, αισθάνομαι ότι δυνάμωσε τη σχέση μας και, στη δική μου περίπτωση, με έκανε να ερωτευτώ ακόμα περισσότερο τον άντρα μου.

Τι άλλαξε μέσα σας από κόρη ως μαμά πλέον;

Είμαι ακόμα ο άνθρωπος που ήμουν και πριν έρθει στον κόσμο ο Νικολάκης μου. Είμαι και κόρη και σύζυγος και μαμά, αλλά πάνω από όλα εξακολουθώ να είμαι η Εριέττα. Δεν έχουν αλλάξει τα όνειρα, ούτε οι στόχοι μου. Συνεχίζω να κάνω πράγματα που με γεμίζουν και να παλεύω για τους σκοπούς που μου αγγίζουν την καρδιά.

Το μόνο που άλλαξε είναι ότι προτεραιότητα πια έχει αυτό το μικρό ανθρωπάκι, και το υπόλοιπο πρόγραμμα, ενώ συνεχίζει να υπάρχει, προσαρμόζεται ανάλογα με τις δικές του ανάγκες.

Ποιο είναι το ξεχωριστό momentum που ως τώρα έχετε μοιραστεί με τον γιο σας;

Νομίζω ότι η πρώτη φορά που τον πήρα αγκαλιά είναι μια στιγμή που δε μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Τώρα που μεγαλώνει, όμως, κάνει καθημερινά κάτι καινούργιο που μου λιώνει την καρδιά. Κάθε μέρα είναι και πιο επικοινωνιακός και τελευταία, που έχει αρχίσει να χαμογελάει με τις βλακείες που του λέω, τα συναισθήματα που γεννιούνται είναι πρωτόγνωρα.