Σούσουρο στο twitter με το The Chase: Αντιδράσεις με ερώτηση που ακούστηκε στον αέρα για την Ελένη Μενεγάκη

"Μα καλά ερώτηση είναι αυτή;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στο twitter με το The Chase: Αντιδράσεις με ερώτηση που ακούστηκε στον αέρα για την Ελένη Μενεγάκη

Ο κακός χαμός επικράτησε στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης 8/6 με πρώτο hashtag το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega, The Chase. Ο λόγος; Μια ερώτηση που ακούστηκε σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου ρώτησε τον διαγωνιζόμενο ποιο είναι Ζώδιο της Ελένης Μενεγάκη, γεγονός που έφερε αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter, σχετικά με το επίπεδο των ερωτήσεων του τηλεπαιχνιδιού.

The Chase

Για την ιστορία, ο παίκτης του τηλεπαιχνιδιού απάντησε λάθος στην ερώτηση, ενώ από την άλλη, η "Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα" απάντησε σωστά.

Τα σχόλια στο Twitter για το The Chase

Αξίζει, βέβαια, να αναφερθεί πως μετά το περιστατικό αυτό πρώτο hashtag πήγε ο Σασμός (δείτε εδώ το γιατί).

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου

Τα νούμερα την θέλουν να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης, ωστόσο εκείνη αμφιταλαντεύεται στο αν θέλει να συνεχίσει την παρουσίαση της εκπομπής της. Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου που αποκάλυψε ότι το «The Chase», έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά, ενώ έδωσε τέλος στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει κάποιο φαντασμαγορικό σόου.

«Πρώτα ο Θεός θα συνεχίσουμε», ανέφερε αρχικά πρόσθεσε: «Όχι, μια χαρά είμαι με αυτό. Αν προκύψει κάτι ωραίο θα δούμε, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη, χαρούμενη. Προς το παρόν δεν θα κάνω κάποιο σόου, είναι και πολύ νωρίς ακόμα» είπε.

«Δεν έχω προλάβει να δω πάρα πολύ X Factor αλλά είναι μια ωραία παραγωγή», κατέληξε.