Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλά για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του - «Ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη πριν...»

Τα παιδικά του χρόνια στο ορφανοτροφείο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλά για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του - «Ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη πριν...»

Το βράδυ της Πέμπτης 9/6, ο Θανάσης Βισκαδουράκης επισκέπτεται την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά, και ανοίγει την καρδιά του, παραχωρώντας μία συγκλονιστική και άκρως αποκαλυπτική εξομολόγηση. Ο υπερταλαντούχος και πολύ αγαπητός στο κοινό του ηθοποιός, εξομολογείται τα πάντα για τα παιδικά του χρόνια στο ορφανοτροφείο αλλά και για τον πατέρα του, για τον οποίο έχει μιλήσει και στο παρελθόν...

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογείται

Για την δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του αναφέρει: «Μου έρχεται αυτή η αυστηρότητα στο πρόσωπό του και μου λέει: «Γιατί ήρθες; Πίσω»! Αυτό δεν θα το ξεχάσω. Ήταν αυστηρός, είχε κανόνες», εξομολογείται ο ηθοποιός.

«Ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη πριν πεθάνει. Του λέω «Μπαμπά, θα πας εκεί θα τα πεις επάνω με τον μεγάλο. Εγώ να ξέρεις ότι σε ευχαριστώ. Μου είπες φύγε, τέλος», αναφέρει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Νευρίασα και τράβηξα μία κλωτσιά»

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε πριν λίγο καιρό, και αναφέρθηκε φυσικά στην εμπειρία του στο Survivor 5.

«Έγινε η επέμβαση, ήταν λίγο δύσκολη, πονάω λίγο, αλλά μέρα με τη μέρα οι γιατροί μου είπαν πως θα γίνω καλά. Με έστειλε η γυναίκα μου στον γιατρό, εγώ νόμιζα ότι δεν είναι σοβαρό. Δεν το ήθελα, έκανα μια πράξη που δεν έπρεπε να κλωτσήσω η αλήθεια είναι γιατί μου στοίχισε και την παραμονή μου στο παιχνίδι. Θα ήθελα να μείνω, θα ήθελα να αγωνιστώ, πέρναγα καλά με τα παιδιά, είχαμε τις αντιθέσεις μας, αλλά τα βρίσκαμε.

Ο Κατσαούνης καθημερινά την έμπαινε σε όλους μας, ακόμα και στον Άρη από την πρώτη ημέρα που ήρθε. Δεν είναι καλό παιδί, όταν μπαίνει στον αγώνα τρελαίνεται. Για εμένα η σχέση της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη ήταν μία ωραία κωμωδία. Γέλασαν όλοι, ακόμα και οι τηλεθεατές. Η Μυριέλλα μιλούσε για ένα Τζον, έλεγε και κάτι άλλα, αλλά εγώ είχα άλλα πράγματα να ασχοληθώ. Με ενδιέφερε η ομαλότητα της ομάδας.

Ο Βαλάντης ήταν δεν ήταν τόσο… κακός, αθλητικά ήταν κακός. Απλά όταν πειράζεις γυναίκες, ηλικιωμένους και παιδιά, θα σε φάω, ζωντανό. Οι άνδρες όταν τσακωθούμε, θα τα βρούμε. Η Μυριέλλα πήγε να εκμεταλλευτεί προς όφελός της της παρεξήγηση του Βαλάντη με την Ευρυδίκη και τότε νευρίασα και τράβηξα μία κλωτσιά. Με τον Βαλάντη δεν έχω μιλήσει από τότε που αποχωρήσαμε, γιατί εμένα με ενδιαφέρει πρωτίστως η οικογένειά μου. Μου έλειψε ο γιος μου και η γυναίκα μου», κατέληξε ο Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος αναφέρθηκε πρόσφατα στον Βαλάντη με αιχμηρό τρόπο.