«Συζητάω και μόνος μου και μαζί με...» - Η απάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το τηλεοπτικό του μέλλον

Θα πάει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Συζητάω και μόνος μου και μαζί με...» - Η απάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το τηλεοπτικό του μέλλον

Το πρωί της Πέμπτης 9/6 οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν τον Γρηγόρη Γκουντάρα, λίγο πριν κάνει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Μάλιστα μιλώντας στην Ελένη Μουστάκη και το «Mega Καλημέρα» ο παρουσιαστής έδωσε τέλος στις φήμες που τον θέλουν ανάμεσα σε δύο τηλεοπτικά κανάλια.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας απαντά σε όλα

«Πολύ έντονη σεζόν και είδαμε πράγματα που δεν περιμέναμε να δούμε. Τρομερός ανταγωνισμός σε όλες τις ζώνες. Τίποτα δεν ειπώθηκε για το Όλα Γκουντ, θα δούμε τι θα γίνει. Είναι σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά σου με κέφι.

Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ για τα επόμενά μου βήματα θα φροντίσω να κάνω το καλύτερο για την οικογένειά μου. Αν προκύψει κάτι καλό θα το κάνω, αν δεν προκύψει δεν τρέχει και τίποτα, είμαι εδώ μάχιμος. Είναι εποχή που όλοι συζητούν, τα βάζεις όλα κάτω και παίρνεις την καλύτερη απόφαση.

Αυτή τη στιγμή συζητώ τα πάντα, έχουμε χρόνο ακόμα, δεν είναι κάτι που θα με τρελάνει. Εγώ δεν τρελαίνομαι για την τηλεόραση, τρελαίνομαι για τη δουλειά μου», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Αν βάλεις κάτω το τι ακούγεται όλη τη χρονιά, έχουν ακουστεί τα πάντα. Δεν έχω ιδέα για τους αντικαταστάτες. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των γραφείων και των κέντρων αποφάσεων, δεν με αφορά το παρασκήνιο. Για τα επόμενά μου βήματα θα φροντίσω για το καλύτερο για την οικογένειά μου» συμπλήρωσε.

«Όλοι οι παρουσιαστές μιλούν αυτήν την περίοδο και είναι σημαντικό να χτυπάει το τηλέφωνο και να υπάρχει μια τιμητική πρόταση που σε περιμένει. Από κει και πέρα τα βάζεις όλα κάτω και κοιτάς να πάρεις την καλύτερη απόφαση. Αυτή τη στιγμή συζητώ τα πάντα, και μόνος μου και μαζί με τη Ναταλί. Έχουμε χρόνο ακόμα», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, δεν έχω τέτοια προβλήματα και με την Κατερίνα είχα περάσει δύο υπέροχα χρόνια γιατί υπήρχε τρομερός αλληλοσεβασμός, καθαρό βλέμμα, μεγάλη χαρά όταν πήγαινα στη δουλειά. Αλλά όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή».

Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για το τηλεοπτικό μέλλον Γκουντάρα - Κάκκαβα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν ήδη υπογράφει την μετεγγραφή τους ή την παραμονή τους στα κανάλια. Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα ακροβατούν ανάμεσα σε σταθμούς (δείτε εδώ που θα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα σεζόν)

Ο ΣΚΑΙ έχει τραβήξει την προσοχή για πολλούς λόγους, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει μια σοβαρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα του. Ενώ έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα να παίρνουν τον δρόμο προς το Φάληρο.

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος έσκασε την μεγάλη βόμβα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει που θα υπογράψει ο Γκουντάρας.

«Εδώ θα έρθει ή στην ΕΡΤ» δήλωσε υπονοώντας την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εδώ; Ξέρεις κάτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Εδώ σε μία από τις θέσεις θα έρθει» επέμεινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν για το μέλλον του ζευγαριού.