«Ποια είμαι εγώ που φέρνω και παρουσιάστριες;» - Η αφοπλιστική δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου

Όσα ανέφερε για το My Style Rocks

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ποια είμαι εγώ που φέρνω και παρουσιάστριες;» - Η αφοπλιστική δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα δίδυμο που έχει απασχολήσει αρκετά το ενδιαφέρον σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, και γενικότερα το τηλεοπτικό τους μέλλον αυτή τη σεζόν. Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day η διάσημη μάνατζερ απαντά για τα δημοσιεύματα που τις θέλουν μαζί στο My Style Rocks.

"Καταπέλτης" η Έλενα Χριστοπούλου

Μέχρι σήμερα το φαβορί ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία εμμέσως πλην σαφώς είχε παραδεχτεί ότι θα παρουσιάζει το παιχνίδι μόδας. Ξαφνικά ;omvw προέκυψε το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που σύμφωνα με πληροφορίες που ακούγονται, πιθανό είναι να τη δούμε στην κριτική επιτροπή μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου παρά στην παρουσίαση.

«Ποια είμαι εγώ που φέρνω και παρουσιάστριες; Δεν ισχύει, άλλο τι συζητάμε στα γραφεία άλλο τι θα γίνει, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας και το δικό μου. Υπάρχουν πιο έμπειρες από μένα στην παρουσίαση. Εγώ να τρουπώσω σε μια παρέα θέλω και να περνάω καλά» είπε απαντώντας στα σενάρια.

Η Έλενα Χριστοπούλου ''σφάζει'' με το γάντι το Λάκη Γαβαλά

Η γνωστή μάνατζερ απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον χαρακτηρισμό «πιόνι» που έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και για το λόγο που δεν έκανε παιδιά.

«Ο Λάκης, για μένα, απαλλάσσεται λόγω αγάπης και σεβασμού. Και μπορεί να με πειράξει κάτι αν αυτό που θα ακούσω μπορεί και να ισχύει ή να έχει μια μικρή αλήθεια. Η Ηλιάνα δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ πιόνι κανενός.

Και καμία γυναίκα χειραφετημένη που έχει την τσέπη της και το πορτοφόλι της μόνο, που στηρίζεται μόνο στη δυναμική της, δεν μπορεί να είναι πιόνι. Οπότε, απαλλάσσεται λόγω αγάπης», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου πρόσθεσε επίσης: «Τον αγαπώ και τον σέβομαι πάρα πολύ τον Λάκη, αλλά θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι, έχουν το δικαίωμα μιας άτυχης στιγμής».