Διεθνής παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν παντρεύτηκε στην Ελλάδα - Αυτή η εκλεκτή της καρδιάς της!

Σε νησί με θέα το απέραντο γαλάζιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Διεθνής παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν παντρεύτηκε στην Ελλάδα - Αυτή η εκλεκτή της καρδιάς της!

Πολλοί γάμοι γίνονται τον τελευταίο καιρό μαζεμένοι, και οι περισσότεροι είναι αυτονόητο πως λόγο της περιόδου του καλοκαιριού, γίνονται στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Μετά λοιπόν από την είδηση "βόμβα" για το γάμο γνωστού διάσημου ζευγαριού του Hollywood, τα ευχάριστα μαθεύτηκαν και για πασίγνωστη παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν!

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για την Ραμόνα Μπάκμαν, την Ελβετίδα επιθετικό που είναι από τις πιο γνωστές παίκτριες των Παριζιάνων και βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές συνδυάζοντας το γάμο της με τη σύντροφό της Σαρλότ Μπαρέτ.

Παντρεύτηκε Ραμόνα Μπάκμαν της Παρί Σεν Ζερμέν!

Η διεθνούς φήμης ποδοσφαιρίστρια, έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία της, και πλέον είναι και παντρεμένη, αφού έκανε τη σχετική τελετή το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου, σύμφωνα με το lefkadasportnews.gr, στο νησί της Λευκάδας από όπου ανέβασαν μάλιστα και πανέμορφες φωτογραφίες στα social media, ανακοινώνοντας έτσι το γάμο τους, στους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους τους.

Πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της

Το φετινό καλοκαίρι δεν θα προλάβουμε να παρευρεθούμε στους γάμους που θα μας έχουν καλεσμένους (ή και ακάλεστους). Τα ζευγάρια φαίνεται πως δέθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και θέλουν να επικυρώσουν τον έρωτά τους και επίσημα. Ανάμεσα σε αυτούς και πολλά ζευγάρια της εγχώριας και διεθνούς σκηνής.

Παρουσιάστριες και τραγουδίστριες ανακοινώνουν τον γάμο τους η μία την άλλη. Μάλιστα πριν από λίγο έσκασε μια ακόμα είδηση. Γάμος υπερπαραγωγή ετοιμάζεται το καλοκαίρι και όχι δεν αναφερόμαστε σε αυτόν της Κόνις Μεταξά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog πρόκειται να γίνει γαμοβάφτιση και το ζευγάρι δεν κρατιέται.

Εκείνη θέλει να φορέσει ένα μακρύ δαντελωτό νυφικό και να ζήσει το παραμύθι της για μία τουλάχιστον μέρα. Αλλά πραγματικά το παραμύθι ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια όταν γνώρισε τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της. Τότε εκείνη είχε χωρίσει από πολύ γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος πριν από λίγο καιρό ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Φυσικά προς το παρόν κανείς από τους νεόνυμφους δεν έχει κάνει μπάτσελορ πάρτι, ούτε έχει παραδεχτεί δημόσια ότι έρχεται η εν λόγω τελετή. Ίσως σκοπεύουν να μην τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους για να μην κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης τους. Ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο να το πετύχει κάποιος αυτό, θυμάστε τι είχε γίνει με τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη, που προσπάθησε να διαρρέυσει ψεύτικες πληροφορίες. Είναι λοιπόν αναμενόμενο να δυσκολευτούν να κρατήσουν κρυφές τις πληροφορίες τους, όταν οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί γνωστοί celebrities που θα ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες και Insta Story.

Το μισό από το ζευγάρι, δηλαδή η νύφη είναι μία πολύ γνωστή παρουσιάστρια η οποία σταμάτησε εσπευσμένα την εκπομπή της, ενώ πλέον αφιερώνει όλο τον χρόνο της στις ετοιμασίες και στην κόρη της. Το άλλο μισό, ο γαμπρός είναι μεγαλοεπιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί από κοινού με έναν διάσημο chef ένα πολύ γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει για ποιον μιλάμε; Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες σύντομα.