Η Ραμόνα δεν "μάσησε" τα λόγια της και κατακεραύνωσε την Βρισηίδα - «Είναι πάρα πολύ κακομαθημένη, θα έπρεπε να...»

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Ραμόνα δεν

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης η Ραμόνα Βλαντή, και δεν δίστασε να μιλήσει "έξω από τα δόντια" όπως κάνει πάντα! Η γνωστή fashion expert απάντησε για το My Style Rocks και για ποιο λόγο δεν την βλέπουμε στο project, για την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και την Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία ήταν μαζί στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή

«Μου ταιριάζουν όλα τα concept μόδας. Έχω αυτοπεποίθηση, είμαι τηλεοπτική και φέρνω νούμερα. Μακάρι να έχετε κι εσείς αυτή την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Δεν με απασχολεί ποια θα είναι παρουσιάστρια του My Style Rocks. Αγαπώ τον Λάκη Γαβαλά.

Την Έλενα Χριστοπούλου τη θέλω στη δουλειά της, στο GNTM, εκεί ήταν φανταστική. Προτιμώ την Ηλιάνα από την Κωνσταντίνα στην παρουσίαση του My Style Rocks. Είμαι ιδανική κριτής για το My Style Rocks, αλλά κάποιοι δεν με θέλουν», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Όσο για την Βρισηίδα ανέφερε πως: «Η Βρισηίδα κατέχει το ριάλιτι πάρα πολύ, το έκανε και στο My Style Rocks. Θα έπρεπε να δουλέψει λίγο με τον εαυτό της γιατί είναι πάρα πολύ κακομαθημένη».

Δίκασε την Μέγκυ Ντρίο

Η κάμερα «Happy Day» πέτυχε την Ραμόνα Βλαντή, η οποία αποφάσισε να απαντήσεις στις φήμες για πρόταση στο νέο κύκλο GNTM, καθώς όπως δήλωσε είναι κάτι που θα της ταίριαζε πολύ. Επίσης η Fashion expert σχολίασε και την «κόντρα» της Μέγκι Ντρίο με τον Άγγελου Μπράτη. (Δείτε εδώ τι συμβαίνει ανάμεσα σε μοντέλο και κριτή)

Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση και ρωτήθηκε αν θα της άρεσε μια θέση όπως αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον διαγωνισμό μοντέλων και απάντησε: «Ναι και θα ήμουν και πάρα πολύ καλή γιατί είμαι πολλά χρόνια στον χώρο».

Ωστόσο αποφάσισε να απαντήσει ξεκάθαρα και να πάρει θέση ανάμεσα στην κόντρα της Μέγκι Ντρίο και του Άγγελου Μπράτη. « Δεν έχω να ασχοληθώ με την κυρία, ούτε εγώ την ξέρω. Δεν την ξέρω, αποφάσισα να μην την ξέρω πλέον. Κριτής στο σαλόνι της μπορεί να είναι».