''Αγάπη μου, για σένα...'': Η τρυφερή αφιέρωση της Βανδή στο Μπισμπίκη

Πως αντέδρασε εκείνος όταν του απευθύνθηκε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αγάπη μου, για σένα...'': Η τρυφερή αφιέρωση της Βανδή στο Μπισμπίκη

Στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας έδωσε συναυλία η Δέσποινα Βανδή χθες το βράδυ 9/6 σε μια μοναδική συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους. Από το πλευρό της φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης με τον οποίο πλέον δε διστάζουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις και να εκφράζονται δημόσια ο ένας για το άλλο, όπως έκανε και η ίδια στη συναυλία της όπου του αφιέρωσε και ένα τραγούδι.

Η Βανδή είχε στο πλάι της και την αγαπημένη της κόρη Μελίνα, η οποία φαίνεται να έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς στο τραγούδι, αλλά και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της. Ανέβηκε και στη σκηνή να τραγουδήσουν μαζί και δικαίωσε σίγουρα το κοινό αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα που είχε ζητήσει από το Θεοφάνους στην εκπομπή του να δούμε στο live αυτή τη συνεργασία.(δείτε εδώ πλάνα από το ντουέτο τους).

Τι αφιέρωση έκανε στον Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή

Δήλωσε λοιπόν στην κάμερα μετά τη συναυλία της για τον σύντροφό της:

«Του αφιέρωσα τραγούδι, αλλά δε με πρόσεξε, ήταν απασχολημένος. Αγάπη μου, για σένα λέω. Πώς νιώθω», είπε με χιούμορ, απευθυνόμενη στον ίδιο.

Η φωτογραφία του ζευγαριού στα παρασκήνια

Η ευτυχία δεν κρύβεται καθώς τόσο τα επαγγελματικά της Δεσποινας Βανδή όσο και τα ερωτικά της με τον Μπισμπίκη φαίνεται να κυλούν ρόδινα.

Οι δυο τους δε κρύβουν τον έρωτά τους με τα ποσταρίσματα να δίνουν και να παίρνουν. Δεν έχουν τίποτα να κρύψουν και από ότι φαίνεται είναι και οι δύο πολύ ερωτευμένοι(δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο).

Το πιο πρόσφατο story του ηθοποιού έγινε την ίδια μέρα, και το αναδημοσίευσε η τραγουδίστρια,καθώς αποτυπώνει μία στιγμή από τις τελευταίες πρόβες στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, πριν την μεγάλη συναυλία χθες Τετάρτη 8/6, όπου για πρώτη φορά βρέθηκαν επί σκηνής Βανδή και Θεοφάνους.

Βανδή πρόβες ανάρτηση Μπισμπίκη