"Έλιωσε" η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την έκπληξη που δέχτηκε από τα παιδιά της - Η ανάρτηση από το καμαρίνι

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, την ίδια την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα» (Δείτε εδώ γιατί είχε "λυγίσει" on air).

Η ίδια είναι μια εργαζόμενη μητέρα όπου προσπαθεί να ισορροπήσει οικογένεια και δουλειά μιας και όπως είναι λογικό προτεραιότητά της είναι τα παιδάκια της.

Συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι πριν από λίγες ημέρες ήρθε αντιμέτωπη μια άκρως ιδιαίτερη έκπληξη καθώς ο μικρός Κωνσταντής και η Μαίρη βρέθηκαν στο καμαρίνι της δημοσιογράφου όπου η ίδια δεν δίστασε να κάνει και ανάρτηση στο instagram μιας και έγραψε χαρακτηριστικά «Η ωραιότερη έκπληξη σήμερα στη δουλειά».

Η τρυφερή ανάρτηση της Φλορίντα Πετρουτσέλι

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Στιγμές ευτυχίας για την Φλορίντα Πετρουτσέλη - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Πολύ ευτυχισμένες στιγμές ζει τις τελευταίες ημέρες η Φλορίντα Πετρουτσέλη, καθώς έχει τα γενέθλιά του ο γιος της, Κωνσταντής. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από 3 χρόνια, τον Μάιο του 2020, όταν ο κορωνοϊός ήταν σε έξαρση, η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε ζωή στον γιο της (δείτε εδώ πως θέλει η Φλορίντα να γίνουν τα παιδία της).

Φυσικά τα δεύτερα γενέθλια του μικρού Κωνσταντή είναι πολύ ιδιαίτερα και η παρουσιάστρια αποφάσισε να τα μοιραστεί με τους ακολούθους της στα social media.

Με αφορμή τα γενέθλια του μικρού αγοριού, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μία άκρως καλοκαιρινή, όπου ο μικρός Κωνσταντής τρέχει στα θάλασσα φορώντας το μαγιό του και κρατώντας τα κουβαδάκια του.

Σαν να μην αρκετό αυτό η Φλορίντα αναδημοσίευσε και τις ευχές από την ανάρτηση φίλης της, που ήθελε να ευχηθεί στον μικρό γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο μικρότερο μάγκα που ξέρω».

Γενέθλια για τον γιο της Φλορίντα Πετρουτσέλη

Γίνεται 2 χρονών ο γιος της Φλορίντα