Δεν έπαιρνε το βλέμμα της από πάνω του - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Λάλο με τη γυναίκα του

Είναι πολύ ταιριαστοί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν έπαιρνε το βλέμμα της από πάνω του - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Λάλο με τη γυναίκα του

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας από τους πολύ πετυχημένους και αγαπητούς ηθοποιούς του χώρου και για το λόγο αυτό την Τετάρτη 8/6 παρευρέθηκε στο θέατρο Άλσος στην 13η Απονομή βραβείων ΙΡΙΣ Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ως υποψήφιος.

Φυσικά σε μια τόσο σημαντική ημέρα δε βρέθηκε μόνος του, αλλά ο φακός τον απαθανάτισε συνοδεία της γυναίκας του σε μια σπάνια κοινή τους εμφάνιση, μιας και οι μέχρι τώρα φωτογραφίες τους είναι πιο προσωπικές. Να τονίσουμε εδώ πως το ζευγάρι είναι πάρα πολύ ταιριαστό και πολύ αγαπημένο, με τον έναν να μην παίρνει το βλέμμα του από τον άλλον.

Η δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Λάλου με τη γυναίκα του

Λάλος με τη γυναίκα του

«Από τότε που γεννήθηκε...»

Ο αγαπημένος Δημήτρης Λάλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή TractioN με οικοδεσπότη τον Κώστα Στεφανή και μεταξύ άλλων μίλησε για την οδηγική του συμπεριφορά μετά την απόκτηση της κόρης του. Ο ηθοποιός μαζί με τη σύζυγο του έχουν αποκτήσει μια μικρή κορούλα, την οποία και λατρεύουν όσο τίποτα άλλο.

Η αλήθεια είναι πως ο ηθοποιός δε δημοσιοποιεί συχνά και εύκολα οικογενειακές στιγμές, ωστόσο από τις δηλώσεις του πως άλλαξε αυτοκίνητο με τον ερχομό του παιδιού του, καταλαβαίνουμε πόσο υπεύθυνος και δοτικός πατέρας είναι!

«Έχω μια κόρη που είναι τεσσάρων χρονών, το όνομά της είναι Νικολέτα. Από τότε που γεννήθηκε άλλαξα και αυτοκίνητο, πήρα ένα πιο σύγχρονο, πιο ασφαλές, να έχει περισσότερους αερόσακους. Ανασφάλεια. Όλοι οι άνθρωποι όταν αποκτήσουν ένα παιδί, ξανασκέφτονται τη ζωή από την αρχή.

Εγώ θυμάμαι, όταν κατεβαίναμε από την Γερμανία στην Ελλάδα 2000 χιλιόμετρα, δυο μέρες στον δρόμο, δεν φορούσαμε ζώνη. Δεν υπήρχε αυτή η νοοτροπία, πώς ζούμε; Ο πατέρας μου δε, που έκανε και εμπόριο αυτοκινήτων κάποτε, λέει ότι όταν τα αυτοκίνητα είχαν ζώνη, θεωρούνταν είδος πολυτελείας. Πλήρωνες περισσότερο στο τελωνείο και τις ξηλώνανε για να γλιτώσουν δασμούς». εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Λάλος.