«Κάποια μέρα θα πεθάνουμε» - Ο Άκης Σακελλαρίου εξομολογείται για την περιπέτεια της υγείας του

«Η ζωή μου έδωσε μία...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάποια μέρα θα πεθάνουμε» - Ο Άκης Σακελλαρίου εξομολογείται για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Άκης Σακελλαρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Πέμπτη 9/6, και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια υγείας που βίωσε λίγο διάστημα πριν και τον έκανε να αλλάξει εντελώς τον τρόπο σκέψης και την συμπεριφορά του γενικότερα, ενώ για το ίδιο ζήτημα είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις και η Μπέτυ Μαγγίρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εξήγησε πως μέσα από τον φόβο που του έμεινε, κατάλαβε πως είναι σημαντικό να αγαπάς τους ανθρώπους, γιατί μία μέρα όλοι θα φύγουμε από τη ζωή και αυτό που αξίζει περισσότερο απ' όλα είναι οι σχέσεις μας με τα δικά μας πρόσωπα.

Οι δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου για την περιπέτεια της υγείας του

«Αναθεωρείς πράγματα! Αλλά τώρα πάμε γι’ άλλα, τέλειωσαν αυτά. Η περιπέτεια αυτή μου έμαθε να αγαπώ πιο πολύ τους ανθρώπους, ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε», είπε αρχικά ο ίδιος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σίγουρα αυτή η περιπέτεια σου αφήνει έναν φόβο και ξεσκαρτάρεις γρήγορα τι και πώς. Όχι ανθρώπους, αλλά δύσκολες καταστάσεις, τις κάνεις στη μπάντα και προχωράς. Πλέον έχω μια πιο μαλακή αντιμετώπιση για τα πράγματα».

«Νιώθω ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Από τις περιπέτειες της υγείας πάντα μένει κάτι», κατέληξε έπειτα.

«Ήμουν δέκα μέρες σε κώμα»

Το πρωί της Τετάρτης 20/4 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Άκης Σακελλαρίου όπου μίλησε για όλους και για όλα, ενώ "άνοιξε" την καρδιά του και αναφέρθηκε επίσης για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως: «Έχω σπουδάσει νομικά, θα γινόμουν καλός διπλωμάτης. Στη ζωή μου δεν είμαι διπλωμάτης, είμαι στη δουλειά όμως. Έχω μάθει κάποιους κανόνες. Πρώτος κανόνας να κερδίζεις χρόνο, δεύτερος να μη λες ποτέ όχι, και ο τρίτος ότι πρέπει να κοιτάς όλες τις παραμέτρους.

Το ισοζύγιο στην καριέρα μου νομίζω ότι είναι θετικό. Έχω κάνει πολλά», είπε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου. Ο Άκης Σακελλαρίου είπε στη συνέχεια: «Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δε θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν “κοιμόσουν 10 ημέρες”, δεν θυμάμαι κάτι.

Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα».