Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί - «Το έπαθα λόγω...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί - «Το έπαθα λόγω...»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της (Δείτε την εδώ την ώρα που κάνει πρόβα νυφικού).

Ωστόσο, αυτή τη φορά η γνωστή influencer θέλησε να δημοσιεύσει το απόγευμα της Πέμπτης (9/6) ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ενώ δεν δίστασε να στείλει και το δικό της μήνυμα στις γυναίκες για να τις προστατέψει.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έπαθε μέλασμα στο μάτι από τον ήλιο καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έπαθα μέλασμα λόγω ορμονών και λόγω του ότι δεν βάζω αντηλιακό στον ήλιο τόσα χρόνια. Καλά να πάθω, να βάζετε αντηλιακό».

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Ξεπερνάει κάθε φαντασία! Αποκάλυψε πόσο κοστολογείται το νυφικό που θα φορέσει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη καθώς όπως είναι γνωστό είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ αφού πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 15/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον γάμο της ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις και για το νυφικό της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν με αγχώνει κάτι εκτός από το να χωράει ο άντρας δίπλα μου και να μην τον εκτοπίσω με το νυφικό γιατί είναι ικανών διαστάσεων. Με αυτά που έχουμε βάλει πάνω υπολογίζω ότι κάνει 10.000 ευρώ. Είναι σχετικό».

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη