Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ - Τι συνέβη;

Μοίρασε το περιοδικό των αστέγων στους δρόμους του Λονδίνου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ - Τι συνέβη;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία του Πρίγκιπα Ουίλιαμ καθώς όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω άφησε για λίγο τα κοστούμια και τις γραβάτες του και φόρεσε το κόκκινο γιλέκο και το κόκκινο καπέλο όπου εμφανίστηκε στους δρόμους για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, πουλούσε τεύχη του περιοδικού των αστέγων «Big Issue» όπου σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όταν έγινε αντιληπτός από τους περαστικούς δέχθηκε με χαρά να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Εκατοντάδες πολίτες επαίνεσαν την κίνηση του δεύτερου κατά σειρά διαδόχου του βρετανικού θρόνου ενώ άλλοι μίλησαν για τον «ταπεινό» μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δείτε εδώ τί έφαγε η βασιλική οικογένεια στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Η φωτογραφία που Πρίγκιπα Ουίλιαμ που έχει συζητηθεί όσο τίποτα άλλο

Πρίγκιπας Ουίλλιαμ

"Έσπασε" το πρωτόκολλο και θύμισε την αείμνηστη Νταϊάνα - Η κίνηση που θα συζητηθεί

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, που ψάχνει βοηθό αυτό το διάστημα, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν διήμερη περιοδεία στη Γλασκώβη, και πολύς κόσμος έσπευσε για να τους δει από κοντά.

Η κίνηση του Ουίλιαμ που θύμισε την Νταϊάνα

Κατά την επίσκεψη τους στο Kennishead και ενώ χαιρετούσαν τους κατοίκους της περιοχής, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ “έσπασε” το βασιλικό πρωτόκολλο και αγκάλιασε τον ντόπιο Γουίλιαμ Μπερνς, έναν 66χρονο, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Φυσικά, το στιγμιότυπο πρωταγωνίστησε σε όλα τα βρετανικά ΜΜΕ αλλά και παγκοσμίως, σχολιάζοντας πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ “χτίζουν” ένα διαφορετικό προφίλ, θέλοντας να είναι πιο προσιτοί, ενώ παρομοίασαν την τρυφερή στιγμή του πρίγκιπα Γουίλιαμ με αντίστοιχες που είχε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της.