Η Kate Middleton ψάχνει προσωπική βοηθό - Η αυστηρή προϋπόθεση και ο αστρονομικός μισθός

Ψάχνεις για μια δουλειά που θα σε βάλει στο Παλάτι;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Kate Middleton ψάχνει προσωπική βοηθό - Η αυστηρή προϋπόθεση και ο αστρονομικός μισθός

Αν ψάχνεις μία δουλεία που θα λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα, ή που θα σου εξασφαλίσει μία θέση στο παλάτι, σου έχουμε τη λύση! Η Kate Middleton , η οποία όπως φαίνεται έχει αποκτήσει σωσία, αναζητά τη νέα προσωπική της βοηθό και η αίτηση για να γίνει ο εξ απορρήτων βοηθός της 40χρονης, ενώ οι αιτήσεις είναι ανοιχτές ακόμα μέχρι και τις 12 Μαΐου 2022.

Τα προσόντα και ο μισθός

Ουσιαστικά, η θέση αποτελεί έναν άνθρωπο στήριξης και βοήθειας στην κύρια βοηθό της Middleton με ευρεία διοικητική και επιχειρησιακή υποστήριξη σε αυτή. Η Kate χρησιμοποιεί συχνά τέτοιου είδους αιτήσεις για να παίρνει νέα άτομα στην ομάδα της. Για παράδειγμα, τον Νοέμβριο, ο William και η Kate αναζητούσαν άνθρωπο για τα social media και το 2020 βοηθό για το σπίτι.

Η Kate Middleton ψάχνει προσωπική βοηθό

Οι άνθρωποι που στελέχωναν τις ομάδες τόσο των Cambridges όσο και των Sussexes στο παρελθόν, έχουν έρθει στο προσκήνιο πολλές φορές, ειδικά όταν αυτοί παραιτούνται. Η ετήσια αμοιβή για την βοηθό της προσωπικής βοηθού φτάνει τα 31 χιλιάδες ευρώ.

Φοβούνται μην χάσουν τον θρόνο και μετακομίζουν σε ένα «στοιχειωμένο» κάστρο

Η βασίλισσα Ελισάβετ από την πανδημία και μετά έχει αφήσει το Μπάκιγχαμ για το κάστρο Γουίνδσορ, το μέρος που λάτρεψε τόσο η ίδια όσο και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Ενώ, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα παιδιά τους ετοιμάζονται να μετακομίσουν από το Λονδίνο, όπου ζουν τώρα, στο κάστρο Γουίνδσορ, έτσι ώστε να μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ηδη, όπως γράφει η «Daily Mail», ψάχνουν σχολείο για τα παιδιά τους και φυσικά σπίτι. Η απόφασή τους να μετακομίσουν και να βρίσκονται πιο κοντά στη βασίλισσα κατά ένα μέρος οφείλεται και στους φόβους εντός της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ότι ο πρίγκιπας Άντριου μέσω της εγγύτητάς του με τη βασίλισσα Ελισάβετ επιχειρεί να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Η επιλογή της βασίλισσας να τη συνοδεύσει ο πρίγκιπας Άντριου στο Λονδίνο για το μνημόσυνο του Φιλίππου (Δείτε εδώ φωτογραφίες) φέρεται να έχει αναστατώσει και εξοργίσει τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον Άντριου σαν... κινητή βόμβα, απειλή για τον θρόνο τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή μετά τον διακανονισμό που υπέγραψε για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζούφρε, η οποία τον κατηγόρησε επίσημα για αποπλάνηση και βιασμό. Τη 17χρονη τότε φέρεται να είχε προωθήσει στον πρίγκιπα Άντριου ο παιδόφιλος Επστάιν.

Εχουν εξεταστεί διάφορα σπίτια, τα οποία όμως μέχρι στιγμής απορρίπτονται. Εξετάστηκε και το Frogmore Cottage, το σπίτι που παραχωρήθηκε και ανακαινίστηκε πλήρως από τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Προφανώς και το τελευταίο αποκλείεται να επιλεγεί από το ζευγάρι ως η νέα μόνιμη κατοικία του, αν και πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο σπίτι, με φιλικές προς το περιβάλλον αναβαθμίσεις και εξαιρετικά διακοσμημένο. Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, σε καμία περίπτωση όμως οι Κέιμπριτζ δεν θα μετακόμιζαν στο πρώην σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ. Οι λόγοι ευνόητοι.

Κάστρο - Αγγλία

Σύμφωνα με την «Daily Mail», εξέτασαν και ένα σπίτι, κάστρο για την ακρίβεια, με τεράστια ιστορία. Αν και φαίνεται ότι δεν θα καταλήξουν εκεί, η ιστορία τού εν λόγω σπιτιού ιντριγκάρει.

Ήταν το αγαπημένο σπίτι του βασιλιά Εδουάρδου, που εγκατέλειψε το θρόνο για να παντρευτεί μια διαζευγμένη. Ο λόγος για το Fort Belvedere, το οποίο έκανε κύρια κατοικία του ο μελλοντικός -τότε- βασιλιάς Εδουάρδος Η' το 1929, όταν ήταν ακόμη πρίγκιπας της Ουαλίας.Βρίσκεται στο Windsor Great Park, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το γήπεδο γκολφ Sunningdale και το κάστρο του Windsor, και χτίστηκε μετά την περιβόητη εξέγερση των Ιακωβιτών το 1745.

Το διατηρητέο σπίτι, το οποίο μετατράπηκε σε εξοχικό καταφύγιο από τον βασιλιά Γεώργιο IV το 1827, ήταν το αγαπημένο του Εδουάρδου. Σπίτι... καταραμένο για τους Γουίνδσορ καθώς εκεί ο Εδουάρδος υπέγραψε τα χαρτιά παραίτησής του το 1936, μετά από μόλις 11 μήνες στο θρόνο.Ο Εδουάρδος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη βασιλεία επειδή επέμενε να παντρευτεί την Αμερικανίδα διαζευγμένη Γουόλις Σίμπσον.

Το Fort Belvedere, το οποίο σήμερα κατοικείται από την οικογένεια του δισεκατομμυριούχου Weston, αλλά εξακολουθεί να ανήκει στο Crown Estate, πιστεύεται ότι έχει ήδη εξεταστεί ως πιθανή κατοικία από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.