«Η παραγωγή έκρυβε πολλά...» - «Κόλαφος» ο Θάνος Δημητρίου «καίει» το GNTM

«Πολύ μπινελίκι, πολύ βρισίδι, πολύς τσακωμός»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η παραγωγή έκρυβε πολλά...» - «Κόλαφος» ο Θάνος Δημητρίου «καίει» το GNTM

Και ενώ ο νέος κύκλος του GNTM βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αφού πλέον υπέγραψε και ο τρίτος κριτής του σόου, ο πρώην παίκτης Θάνος Δημητρίου, αποφάσισε να μιλήσει στην «Super Κατερίνα» για όλα όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι.

Η αλήθεια για τα backstage φλερτ του GNTM

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται μέσα στο σπίτι του GNTM. Με ρωτάνε πολλοί αν τα έχει στήσει η παραγωγή. Δεν έχετε ιδέα τι έχει κρύψει η παραγωγή, από όλους τους τσακωμούς, γιατί δεν μπορούν να βγουν όλα στην φορά. Πολύ μπινελίκι, πολύ βρισίδι, πολύ τσακωμός, όλα στο πολύ», ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μόδας και συνέχισε:

«Ο αγαπημένος μου κριτής με διαφορά είναι ο Άγγελος Μπράτης. Από τα πρώτα GNTM που έβλεπα μικρός, η Βίκυ Καγιά ήταν σημαία, θεωρώ ότι ναι είναι μια πολύ σωστή επιλογή το να ξαναγυρίσει.

«Θέλοντας ή μη μπαίνει το στοιχείο του ριάλιτι όταν βάζεις 10 ωραίους άντρες με 10 ωραίες γυναίκες μέσα σε ένα παιχνίδι, ε δεν θα δημιουργηθεί κάποιοι είδους φλερτ; Δηλαδή θεωρώ ότι είναι αναπόφευκτο», σχολίασε τελικά ο Θάνος Δημητρίου.

Σε ρόλο έκπληξη στο GNTM ο Λάκης Γαβαλάς

Το Star προσπαθεί με πυρετώδεις ρυθμούς να στελεχώσει το GNTM, που επιστρέφει στις οθόνες μας για 5η χρονιά και αυτή τη φορά μόνο για κορίτσια. Είναι γνωστό ότι οι θέσεις της Βίκυς Καγιά και του Γιώργου Καράβα έχουν οριστικοποιηθεί, όμως ακόμα παραμένει απορίας άξιο ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι κριτές (δείτε εδώ ποιοι έχουν κάνει οντισιόν).

Ωστόσο έγινε γνωστό ότι ότι ο Καράβας δεν θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή, αλλά αντιθέτως θα έχει έναν άλλο ρόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η παραγωγή είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με τον Λάκη Γαβαλά, όμως δεν είναι το μόνο ριάλιτι που θέλει τον γνωστό σχεδιαστή.

Ωστόσο αν πέσουν οι υπογραφές η θέση του Λάκη Γαβαλά θα είναι μία, θα είναι δίπλα στα μοντέλα και θα τα καθοδηγεί, κάτι που οι ιθύνοντες πιθανολογούν ότι θα κάνει τέλεια, μιας και έχει τεράστια εμπειρίας στον χώρο της μόδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, για αυτό και όλα θα οριστικοποιηθούν μέχρι την Παρασκευή.