«Δεν ξέρω ποιος είμαι» - Ο Πάνος Μουζουράκης εξομολογείται για τη ζωή του

«Η ψυχή μας έχει εξασθενήσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ξέρω ποιος είμαι» - Ο Πάνος Μουζουράκης εξομολογείται για τη ζωή του

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, την Παρασκευή 10/6, και αναφέρθηκε στην καριέρα του και την ζωή του γενικότερα, αλλά και για την θεατρική παράσταση που θα συμμετέχει το επόμενο διάστημα, "Τι ζούμε ρε" στο θέατρο Άλσος.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μία φοβία του, κατά την οποία αισθάνεται άσχημα που οι άνθρωποι ενώ έχουν μέσα τους πολλή αγάπη να δώσουν, δεν την εκφράζει και την πνίγει. Γεγονός που, μάλλον δεν ισχύει για τον ίδιο, καθώς τον βλέπουμε να χαμογελάει δίπλα στην σύντροφό του συνεχώς. Μάλιστα, εξήγησε πως θεωρεί ότι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει χαθεί η αλήθεια στις ψυχές του κόσμου.

Οι φιλοσοφικές δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη

«Εγώ δεν ξέρω ποιος είμαι και πώς ακριβώς με αντιλαμβάνεστε εσείς. Η ψυχή μας έχει ασθενήσει γιατί έχουμε χάσει την επαφή μας μαζί της. Έχουμε χαθεί στην εικόνα μας και στα social media. Είναι περίεργες εποχές», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο φόβος είναι που μας κλείνει ενώ έχουμε αγάπη μέσα μας να δώσουμε. Η ελευθερία του λόγου καταπνιγεί την ελευθερία του λόγου».

«Γεννήθηκα στην Ελβετία και είχα την ψευδαίσθηση ότι ήμασταν πλούσιοι. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα ήταν ένα πολιτισμικό σοκ. Ήμουν κλειστό παιδί, γύρω στα 16 άρχισα να ανοίγομαι», κατέληξε.

«Θέλεις λαυράκι τώρα;»

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 12/5, και μίλησε για την παρουσία του στο The Voice τα τελευταία χρόνια, για την σύντροφό του, με την οποία εντοπίστηκε λίγες ημέρες πριν στα στενά της Μυκόνου, και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου και στον νέο κύκλο, λέγοντας χιουμοριστικά πως ίσως τον διώξουν μόνο εάν κερδίσει. Με την σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά, αυτό το διάστημα συνεργάζονται και στα επαγγελματικά τους, ωστόσο με την απάντησή του για τον γάμο τους, δεν έκανε φανερό εάν έχει πραγματοποιηθεί κάποια συζήτηση μεταξύ τους γι' αυτό.

«Στο Voice είναι πολύ ωραία τα πράγματα. Μου έχουν υποσχεθεί ότι θα πάρω σύνταξη από εκεί μέσα, μέχρι να κερδίσω τουλάχιστον. Αν το σηκώσω, μετά μπορεί να με απολύσουν. Βέβαια, γίνονται και τόσα πολλά που μπορεί να βγει κανένα #cancelMoυζουράκης. Η αλήθεια είναι ότι ο Λιανός είναι πολύ πιο χαρισματικός backstage και ο Καπουτζίδης πολύ πιο δημιουργικός On camera» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στη συνεργασία δεν ήταν δύσκολο να είμαι με τη σύντροφό μου, στην καθημερινότητα ναι. Πλάκα κάνω. Θέλεις λαυράκι τώρα;»

«Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να αγκιστρωθώ από κάπου, να έχω έναν άνθρωπο να μου φέρει ένα ποτήρι νερό», κατέληξε.