«Μπορεί να την ξεχάσω...» - Η επική ατάκα του Ντάνιελ Νούρκα για την αδερφή του

«Το άλλο που θαυμάζω είναι ότι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μπορεί να την ξεχάσω...» - Η επική ατάκα του Ντάνιελ Νούρκα για την αδερφή του

Ο Ντάνιελ Νούρκα, που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του στη σειρά του MEGA, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη και μίλησε για την σχέση του με την οικογένειά του και τον τρόπο που αντιμετώπισαν την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό "γυαλί". Μάλιστα, έκανε μία παρατήρηση για την αδερφή του, η οποία ήταν ξεκαρδιστική.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά τη αδερφής του που θαυμάζει περισσότερο και ένα από αυτά είναι η ηρεμία της, που πολλές φορές φαίνεται σαν να μην είναι καν στο σπίτι και την ψάχνουν. Η ευκολία με την οποία κοιμάται είναι το δεύτερο στοιχείο.

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Νούρκα για την αδερφή του

«Η Εύα είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και είναι ήρεμη σε βαθμό που μπορεί να την ξεχάσω και στο σπίτι. Κοιτάει τη δουλειά της, θα κάτσει στο γραφείο της, να διαβάσει, να κάνει, να ράνει, δεν θα σε ενοχλήσει δηλαδή. Εγώ, δηλαδή, όταν είμαι σε έναν χώρο θα προκαλέσω λίγο. Η Εύα είναι ο άνθρωπος που θα πάει, θα κάτσει μέσα, θα κοιτάξει τη δουλειά της.

Δηλαδή, θυμάμαι όταν μέναμε όλοι μαζί στο Κιάτο, κάποιες φορές λέγαμε "ρε συ, η Εύα είναι σπίτι;". Και το άλλο που θαυμάζω είναι το γεγονός ότι θα πει "θα κοιμηθώ λίγο", βάζει το κεφάλι της και κοιμάται. Που εγώ θέλω μισή ώρα για να αποφασίσω ότι θα κοιμηθώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία! Όταν ήμουν 5 χρονών...» - Η εξομολόγηση για την καταγωγή του

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 29/3 ο τηλεοπτικός Άλφρεντ. Ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε για την αλβανική καταγωγή του, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα, την οικογένειά του, το modeling και την υποκριτική.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία, όταν ήμουν 5 χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και μείναμε στο Κιάτο μέχρι τα 18 μου. Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν πήγαμε να ζήσουμε το Κιάτο. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά και έμαθα γρήγορα τη γλώσσα. Υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Ήμουν καλός μαθητής, συνεπής. Ήμουν το καλό παιδί, αλλά δεν είχα κλίση προς τα κάπου. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και ήθελα να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά. Στο λύκειο άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Το modelling προέκυψε τυχαία στη ζωή μου, δεν το επεδίωξα. Δεν το έκανα ποτέ full time.

Όταν γνώριζα την Τζένη δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη. Είναι η Τζένη. Ταιριάζουμε πολύ σαν παρέα, έχουμε χημεία. Ξέρω ότι όλοι την ρωτάνε για τη γιαγιά της, οπότε δεν θέλω να ρωτάω και εγώ και να κουράζω.

Δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου τον ρατσισμό με την καταγωγή κάποιου. Αν μου συνέβαινε αυτό που συνέβη στον Άλφρεντ στη σειρά, δεν θα το ανεχόμουν. Όταν είπα στους γονείς μου για τη σειρά χαρήκαν που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Είναι μοναδικό συναίσθημα να βλέπεις την περηφάνια στα μάτια των γονιών σου. Ο φόβος υπήρχε γιατί δεν έχουν τα ερεθίσματα στον στενό μας κύκλο», κατέληξε ο νεαρός ηθοποιός που "κολάζει" το instagram με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του.