Ευχάριστα νέα για την Σίσσυ Χρηστίδου - Επέστρεψε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Οι πρώτες της δηλώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Σίσσυ Χρηστίδου - Επέστρεψε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα της Σίσσυς Χρηστίδου, καθηλώνοντάς την στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μην παρευρεθεί την προηγούμενη εβδομάδα ούτε στην εκπομπή της, αλλά και ούτε στην βάφτιση, της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά, όπου και θα βάφτιζε την μικρή Ada.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο Χαμογέλα και πάλι

Ωστόσο το Σάββατο 11/6 η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό της κοινό από το πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», όπως αποκάλυψε η ίδια είναι πλέον αρνητική υγειής και μπόρεσε να ανταπεξέλθει στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

«Καλημέρα να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν έχω λείψει ποτέ, ακόμη και με 40 πυρετό έχω κάνει εκπομπή. Νομίζω τα πήρα τα ρεπό μου μια και καλή. Δόξα το Θεό όλα καλά, είμαστε εδώ πίσω στη θέση μας. Δεν κόλλησα και κανέναν ευτυχώς! Καλά όλοι το είχατε περάσει, μόνο εγώ είχα μείνει…» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά τον Βασάλο αποχωρεί κι άλλος από το Χαμογέλα και Πάλι

Πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι, κυρίως λόγω της συμμετοχής του στο ριάλιτι Asia Express. Ωστόσο, ακόμα ένα μέλος της εκπομπής αποφάσισε να ακολουθήσει την πορεία του Κωνσταντίνου και να φύγει από την εκπομπή.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Love It, η Ελένη Βουλγαράκη είναι αυτή που αποχαιρετά την εκπομπή και την ομάδα της, καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πια γνωστό πως η θεματολογία αλλά και ο χαρακτήρας της εν λόγω εκπομπής έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και απέχει αρκετά από την ψυχαγωγία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να νιώθει παραγκωνισμένη αλλά και κάπως "διακοσμητική", χωρίς ιδιαίτερα ενεργό ρόλο για αυτό και αποφάσισε πως η καλύτερη επιλογή για εκείνη είναι να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει του χρόνου στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου.