''Είναι τρομακτικό για το 2022 να...'': Η Λένα Δροσάκη πήρε και αυτή θέση στο σάλο με την Μπόμπα

Όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός στη συνέντευξή της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είναι τρομακτικό για το 2022 να...'': Η Λένα Δροσάκη πήρε και αυτή θέση στο σάλο με την Μπόμπα

Η γνωστή ηθοποιός Λένα Δροσάκη, έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες καθώς είναι μία από τις γυναίκες που καταθέτουν ως μάρτυρες στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μαζί με τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, οι οποίες έχουν περιγράψει και οι ίδιες περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Στην πρόσφατη μάλιστα δίκη υπήρξε ένταση μεταξύ της ίδιας και της συζύγου του κατηγορούμενου, καθώς όπως κατήγγειλε ο γιός του ηθοποιού στους φύλακες των δικαστηρίων η Δροσάκη έσπρωξε τη μητέρα του Ελπίδα Νίνου στο διάδρομο(δείτε τι απάντησε η Λένα Δροσάκη στο Χαμογέλα και Πάλι για το περιστατικό).

Όσα δήλωσε στη συνέντευξή της για την κριτική που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα

Πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό τηλεθεατής, όπου μίλησε για όλους και για όλα:

Πώς περνάτε τις μέρες σας; Τι σχεδιάζετε για το καλοκαίρι;

«Με τον Αναστάση (σ.σ. είναι ο δύο ετών γιος της, που έχει αποκτήσει με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη) έχω ξανανιώσει. Θα σας το πω ειλικρινά, όπως το αισθάνομαι.

Έχω πάντα αγωνία για όλα τα καινούργια πράγματα που κάνει εκείνος. Είναι σαν να τα κάνω εγώ. Ξεκινήσαμε να κάνουμε πισίνα και περιμένω την Τρίτη και την Παρασκευή με τόση χαρά, όπως όταν περιμέναμε να πάμε εκδρομή με το σχολείο, που το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμόμασταν. Αυτό το συναίσθημα έχω ξανά. Την αγωνία και τη χαρά. Έχω γίνει κι εγώ παιδί μαζί του».

Είστε μητέρα. Τώρα που μιλάμε υπάρχει ένα θέμα στην επικαιρότητα. Με το ντεκολτέ μιας -επίσης- μαμάς, της Χριστίνας Μπόμπα, που κατακρίθηκε ότι δεν είναι συμβατοί οι δύο ρόλοι, της γυναίκας που μπορεί να φοράει ό,τι θέλει και επιθυμεί και της μητέρας. Η θέση σας;

«Φοβερό δεν ήταν όλο αυτό; Να συζητάμε τα αυτονόητα; Είναι τρομακτικό για το 2022. Και μάλιστα τη στιγμή που έχουμε περάσει πανδημία, καραντίνες, οικονομική κρίση. Δεν μας έχει αγγίξει τίποτα από όλα αυτά, απλά αν θα φορέσει μια γυναίκα ένα ντεκολτέ ή όχι;».

Γιατί συμβαίνει αυτό;

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουμε τόσα προβλήματα, ατομικά, εσωτερικά θέματα άλυτα, που δεν μπορούμε ν' αντέξουμε τίποτα πια. Δεν μας βοηθάει όλο αυτό απολύτως σε τίποτα».

«Και δεν είναι μόνο η κριτική που δέχτηκε για κάτι που δεν έπρεπε καθόλου να σχολιαστεί. Ήταν και το άλλο, η παρότρυνση του μην αναλώνεσαι, μην ασχολείσαι. Μη μιλάς. Αλήθεια τώρα; Τι εννοούν; Αφού εκτίθεσαι, πρέπει να τα δεχτείς; Είναι δυνατόν; Αδυνατώ να το κατανοήσω. Δεν το χωράει ο νους μου και γι' αυτό δεν μπορώ και να το συζητήσω παραπάνω».

«Ο ρόλος της μαμάς δεν σημαίνει ότι...» - Για άλλη μία φορά στο πλευρό της γυναίκας του ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα το πρωί της Παρασκευής 3/6 και με αφορμή την ανάρτηση που έκανε προς τιμήν της γυναίκας του, Χριστίνας Μπόμπα, για τα σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της και τις επιλογές που κάνει ως μητέρα, ρωτήθηκε ώστε να δώσει λίγες παραπάνω εξηγήσεις για τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Έτσι, ανέφερε πως θεωρεί ότι κάθε γυναίκα, αλλά και και άνθρωπος στον κόσμο έχει το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί και δεν θα έπρεπε να σχολιάζεται από το υπόλοιπο κοινό αρνητικά, πόσο μάλλον να γίνεται σύγκριση με άλλους ανθρώπους. Οι ταμπέλες στους ανθρώπους για τον ίδιο είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος.

«Ήταν για την Χριστίνα, αλλά, ουσιαστικά, αφορούσε όλες τις γυναίκες του πλανήτη. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτές που γίνονται μαμάδες, ότι ο ρόλος της μαμάς δεν σημαίνει ότι σβήνει τον ρόλο της γυναίκας. Μπορείς να τα κάνεις όλα.

Γενικά, όλοι οι άνθρωποι, μαμάδες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, όλοι θα κάνουν ότι θέλουν. Οποιαδήποτε φορά κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να βάλουν νόρμες και κανάλια άλλους ανθρώπους, είναι λάθος», είπε χαρακτηριστικά.