«Μαζί σου το ταξίδι είναι...» - Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα γιόρτασαν την επέτειό τους στην πόλη του έρωτα

Ζηλεύουμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μαζί σου το ταξίδι είναι...» - Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα γιόρτασαν την επέτειό τους στην πόλη του έρωτα

Λίγες ημέρες πριν, στις 8/6 συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έκλεισαν τρία χρόνια ευτυχισμένου γάμου. Το ανακοίνωσε, μάλιστα, η ίδια μέσα από μία σειρά φωτογραφιών από το γάμο τους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα Γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους στο Παρίσι.

Παρόλα αυτά, δεν έμειναν στις απλές ευχές και θέλησαν να γιορτάσουν αυτό το γεγονός με ένα ρομαντκό ταξίδι στην πόλη του έρωτα. Έτσι, επισκέφθηκαν το Παρίσι και φωτογραφήθηκαν μαζί μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια, χαμογελώντας και κρατώντας στα χέρια τους πολλά κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς.

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα

Και ο ηθοποιός προχώρησε σε μία εξίσου αξιολάτρευτη ανάρτηση στον προφίλ του, με μία φωτογραφία στην οποία κρατούσε στα χέρια του την γυναίκα της ζωής του, τα φώτα του Πύργου του Άιφελ ήταν αναμμένα, γιατί ήταν πλέον βράδυ, και στην λεζάντα πρόσθεσε το σχόλιο: «Μαζί σου το ταξίδι είναι ατέλειωτο φως» και το κοινό τους "έλιωσε".

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα στο Παρίσι

"Στην αρχή δεν τον συμπαθούσα! Δεν τον είχα πολύ ψηλά"

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν μίλησαν το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

«Ο έρωτας τώρα είναι πιο έντονος. Είμαστε πιο ερωτευμένοι, πιο τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο, όλα τα κάνουμε παρέα. Τα Σαββατοκύριακα κάνουμε κάποιες εξορμήσεις οπότε όλο αυτό σίγουρα δεν είναι μονότονο.

Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Τον έχω στα όπα – όπα με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Πρώτη φορά είδα τον Στράτο στην τηλεόραση να δω “Ιδιαιτέρα για Κλάματα” και δεν τον συμπαθούσα. Δεν τον είχα πολύ ψηλά. Ήμουν παιδάκι και είχα ταυτιστεί με τον ρόλο. Γνωρίζοντάς τον από κοντά, κατάλαβα ότι όλα ήταν ένας ρόλος.

Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή».