«Πολλοί από εμάς νομίζουμε ότι είμαστε κάποιοι» - «Κόλαφος» η Σοφία Λεοντίτση κατά της Παναγιώταρου

Πήρε θέση δίπλα στην πρώην κοπέλα του Στάθη Σχίζα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πολλοί από εμάς νομίζουμε ότι είμαστε κάποιοι» - «Κόλαφος» η Σοφία Λεοντίτση κατά της Παναγιώταρου

Δεν μάσησε τα λόγια της η Σοφία Λεοντίτση το πρωί του Σαββάτου 11/6, όταν μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend». Η influencer αρχικά μίλησε για την Ιωάννα Τούνη και για την μεταξύ τους «έχθρα», ενώ στη συνέχεια απασφάλισε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ στάθηκε δίπλα στην πρώην σύντροφο του Στάθη Σχίζα.

Η Σοφία Λεοντίτση παίρνει θέση απέναντι στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Αν την είχες απέναντι σου θα έλεγε ότι παίρνεις δημοσιότητα στις πλάτες της. Πολλοί από εμάς νομίζουμε ότι είμαστε κάτι ενώ είμαστε απλοί άνθρωποι. Πήρα θέση γιατί τοποθετήθηκε δημόσια για την πρώην σύντροφο του Στάθη, μια γυναίκα η οποία μίλησε με αξιοπρέπεια.

Η πρώην σύντροφος του Στάχη Σχίζα δεν ανέφερε ποτέ το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Λεοντίτση.

Η Λεοντίτση ''βάζει'' ξανά στη θέση της την Παναγιώταρου με ένα insta story

Η Σοφία Λεοντίτση είναι ένα εκρηκτικό κορίτσι, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My style Rocks και από τότε και στο εξής έχει φροντίσει να μην ξεχαστεί η παρουσία της, μιας και συχνά κάνει έντονα posts μέσα από τα social media για ό,τι την απασχολεί και δεν της αρέσει.

Αφορμή για ένα μακροσκελές insta story αυτή τη φορά ήταν το σχόλιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου αναφορικά με τις δηλώσεις, που έκανε η ίδια για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και την πρώην γυναίκα του. Ο παίκτης survivor είναι σε σχέση με το μοντέλο, όμως στο παρελθόν ήταν μαζί με άλλη γυναίκα με την οποία και απέκτησαν ένα παιδί μαζί και πρόσφατα ξέσπασε για διάφορα δημοσιεύματα.

«Παιδιά έχω πάρα πολλές δουλειές και δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα χι ψι άτομα που θέλουν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου» είπε η Παναγιώταρου από το My Style Rocks, τη Φάρμα, το Just the 2 of Us για τη ΜΑΝΑ ενός παιδιού που έθιξε απλά με αξιοπρεπή τρόπο τη λάθος προβολή μας σχέσης όταν υπάρχουν ανήλικα παιδιά και στην προκείμενη το δικό της παιδί.

Εσείς λοιπόν αυτά τα άτομα τα έχετε κάνει κάτι με το να τα ακολουθείτε και τους έχετε δώσει το δικαίωμα να νιώθουν ότι είναι κάτι περισσότερο από απλοί άνθρωποι που ήρθαν από το χωριό τους με σκοπό να γίνουν απλά αναγνωρίσιμοι.

Προφανώς επειδή θέλω και εγώ να πάρω δημοσιότητα από τις βαριές σου πλάτες, για αυτό σχολιάζω τώρα αυτό που δημόσια λες και εκτίθεσαι, διότι δεν χωράει μάλλον στο δικό σας το μυαλό ότι όταν ακούτε κάτι αρνητικό ή σχολιάζεστε αρνητικά μπορεί απλά και να μην αρέσετε… όλοι όσοι σας θίξουν είναι γιατί τους λείπει η δημοσιότητα.

Τόση έπαρση πια… Μόνο ντροπή αισθάνομαι εγώ που είμαι γυναίκα, ακούγοντας να μιλάει κάποιος έτσι και να μη σέβεται έναν τόσο ιερό άνθρωπο όπως είναι η μητέρα ενός παιδιού… Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες»

Σοφία Λεοντίτση - Ξέσπασμα