Στιγμές χαλάρωσης για τον Άγγελο Λάτσιο - Η απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Πόζαρε παρέα με τον τετράποδο φίλο του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές χαλάρωσης για τον Άγγελο Λάτσιο - Η απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό καθώς του αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου χαλαρώνει για τα καλά αφού η κακοκαιρία Genesis δεν τον έχει εμποδίσει από το να κάνει μια μικρή εξόρμηση ως την παραλία

Όπως θα δείτε στην παρακάτω ανάρτηση, ο ίδιος δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει παρέα με τον τετράποδο φίλο του. (Δείτε εδώ το πρόσφατο ταξίδι του με την μητέρα του και την σύντροφό του).

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος - Ανάρτηση

Άγγελος Λάτσιος - Θάλασσα

Με τι θέλει να ασχοληθεί η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, περνούν τις περισσότερες μέρες τους μαζί, ενώ ο ένας δείχνει να έχε βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Γαία πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media και έτσι έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο σύντομα τον άνοιξε ξανά.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη