«Απορώ πως δεν με έβρισε» - Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Απορώ πως δεν με έβρισε» - Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη

Ο Νίκος Μωραΐτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου 11/6, και μετά τις δηλώσεις του Νίκου Πουρσανίδη, ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω με τις αποκαλύψεις του. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος επισήμανε ένα συγκλονιστικό περιστατικό ανάμεσα σε εκείνον και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για ένα τραγούδι του, αλλά και ένα άλλο με τον Αντώνη Ρέμο.

Ο λόγος για το "Δεν φεύγω" και "Τα σπασμένα κομμάτια της καρδιάς", δύο κομμάτια τα οποία έγραψε τις μελωδίες. Αναφέρθηκε ακόμη και στον Γιώργο Σαμπάνη, τον οποίο έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, ενώ στο παρελθόν είχε τσακωθεί πολύ άσχημα μαζί του.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Μωραΐτης για δύο άγνωστα περιστατικά στην καριέρα του

«Tα τραγούδια μόλις τα ακούω… τα πιάνω! Πιάνω αν ένα τραγούδι θα γίνει επιτυχία ή όχι. Με το "Δεν φεύγω" έπεσα τελείως έξω. Του ακούω και δεν μου λέει τίποτα, το μόνο που μου άρεσε ήταν που άκουγα στο demo αυτή την αιθέρια φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του στέλνω ένα απαράδεκτο μήνυμα.

"Ελπίζω να μου στείλεις και τις καλές σου μελωδίες" και απορώ πως δεν με έβρισε κιόλας ο άνθρωπος απαντώντας. Μου έστειλε ένα μήνυμα γράφοντας μου, "μα τι λες! Είναι ίσως η ωραιότερη μελωδία που έχω γράψει". Δεν το κατάλαβα το "Δεν φεύγω", κάθισα και το έγραψα εμπνεόμενος από την φωνή του και όχι από την μελωδία. Όταν πια έγινε τραγούδι, ενορχηστρώθηκε, ειπώθηκε τότε κατάλαβα την δύναμη του», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να πω ότι έχω μια πολύ μεγάλη εκτίμηση στον Γιώργο Σαμπάνη και στο ταλέντο του. Αυτά τώρα, διότι εκείνη την περίοδο είχαμε τσακωθεί και δεν μιλούσαμε. Μου στέλνει ο παραγωγός του Αντώνη Ρέμου δυο μελωδίες του Γιώργου Σαμπάνη.

Η μία ήταν το «Λένε» και η άλλη ήταν «Τα σπασμένα κομμάτια της καρδιάς». Του απάντησα πως φυσικά θα τα γράψω, "δεν μπορώ να μην τα γράψω αλλά θα συνεννοείσαι εσύ". Έτσι θέλω να πω ότι και τα δυο αυτά τραγούδια γράφτηκαν δια αντιπροσώπου γιατί εγώ δεν μιλούσα με τον συνθέτη».

«Δεν έχω τίποτα να...» - O στιχουργός παίρνει θέση για τον Σάκη Ρουβά

Ο Νίκος Μωραϊτης μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι το πρωί της Κυριακής 27/3 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά. Ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος στιχουργός έχει χαρίσει μοναδικά τραγούδια στον καλλιτέχνη.

Μετά τις επίμαχες δηλώσεις του Σάκη για τον Λιγνάδη, γνωστός στιχουργός οριακά του απαγόρευσε να λέει τα κομμάτια του. Ο Μωραίτης από τη μεριά του απάντησε πως δε θα απαγόρευε ποτέ και τίποτα από κάποιον, ωστόσο είναι σα να μην ξέρει πια τον τραγουδιστή.

«Δεν έχω τίποτα να απαγορέψω. Ο τρόπος που ο Σάκης Ρουβάς χειρίζεται τη δημόσια εικόνα του, θα ήθελα να ειναι το αντίθετο από τη δική μου ζωή».

Σε ό,τι αφορά στα καυστικά του σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος είπε: «καλό θα είναι να μάθουμε να διαχωρίζουμε τις δημιουργίες ενός ανθρώπου από τις απόψεις του».