«Με πιάνει έντονη ανασφάλεια όταν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Βουλγαράκη

Το άγχος και η υπερέκθεση στα socail media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με πιάνει έντονη ανασφάλεια όταν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Βουλγαράκη

Στον καναπέ του του «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για θέματα ψυχικής υγείας που δύσκολα κάποιος τα παραδέχεται, τουλάχιστον δημοσίως. Η γνωστή παρουσιάστρια, που δεν θα βρίσκεται στο Χαμογέλα και πάλι από την νέα σεζόν, έκανε λόγω για την έκθεση στα socialμεδια και την ανασφάλεια που της δημιουργεί αυτό.

Η εξομολόγηση της Ελένης Βουλγαράκη

«Είναι μέρος της δουλειάς μου η διαχείριση των social media. Προσπαθούμε να κρύψουμε πολλές φορές τις ανασφάλειές μας, υπάρχουν και τα φίλτρα που δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Τα social media είναι ένας τρόπος να προβάλεις τις καλές στιγμές και όχι τόσο τις κακές, και δεν είσαι απόλυτα ειλικρινής πάντα.

Αισθάνομαι συχνά ανασφαλής. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ζήσει έστω και μία στιγμή στη ζωή του ανασφαλής. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστεί. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω με τον εαυτό μου, τότε προσπάθησα να το διαχειριστώ. Αν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση με ανασφάλεια το εκπέμπεις», ανέφερε.

«Με πιάνει έντονη ανασφάλεια στη δουλειά μου, πρέπει να είμαι σε εγρήγορση. Με πιάνει ακόμα και στη σχέση μου, εξαρτάται την περίοδο και το πώς νιώθω με τον εαυτό μου. Όταν έχουμε τις μαύρες μας για κάποιους λόγους, βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και δεν μας αρέσει τίποτα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Όταν είδα ότι με απασχολεί η γνώμη των άλλων, μεγάλωσα με αυτό και αυτό με ακολούθησε στη ζωή μου. Όταν κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να μην τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς, τότε το μετρίασα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σοβαρό τροχαίο για την Ελένη Βουλγαράκη

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε το βράδυ της Κυριακής 14/3 η Ελένη Βουλγαράκη, αλλά ευτυχώς δεν στοίχισε σε κανέναν. Η δημοσιογράφος είχε βγει το βράδυ με φίλους, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα κατέληγε έτσι η βραδιά.

Η Ελένη Βουλγαράκη που την είδαμε πριν μερικές μέρες στην πρεμιέρα του Black Out δημοσίευσε συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το τρακαρισμένο αυτοκίνητό της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

«13/3 ήταν σίγουρα η τυχερή μου/μας μέρα! Είμαστε υγιέστατοι και δεν πάθαμε τίποτα, ούτε εγώ, ούτε οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου!!! Τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία. Μέσα σε όλη τη μαυρίλα των ημερών λοιπόν, νιώθουμε και λίγη ευγνωμοσύνη για τα απλά και δεδομένα αλλά πολύ σημαντικά που συχνά ξεχνάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το τροχαίο που έπαθε η Ελένη Βουλγαράκη