''Δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε βάσει νόμου...'' - Ο Περικλής Κονδυλάτος έκοψε μαχαίρι την ερώτηση δημοσιογράφου

Γιατί αντέδρασε ο γνωστός σχεδιαστής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε βάσει νόμου...'' - Ο Περικλής Κονδυλάτος έκοψε μαχαίρι την ερώτηση δημοσιογράφου

Η κάμερα του «Open Weekend» συνάντησε τον πρώην παίκτη του survivor Περικλή Κονδυλάτο σε εκδήλωση, και στο απόσπασμα που προβλήθηκε στη σημερινή εκπομπή του Σαββάτου 12/6 μας απαντάει και αυτός για το αν θα δεχτεί να πάει στο «Survivor All Star», αν του γίνει πρόταση, ενώ του έγινε και ερώτηση για τη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Μαργαρίτη με την «Acun Media».

Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξή του στην «Super Κατερίνα» κλήθηκε να σχολιάσει και τις φήμες που θέλουν τον Ντάνο ή κατά κόσμο Γιώργο Αγγελόπουλου να είναι ο παρουσιαστής του νέου «Survivor All Star». Τον αποκάλεσε μάλιστα πρότυπο άντρα, ωστόσο η απάντησή του για τη θέση του παρουσιαστή μάλλον εξέπληξε τους πάντες.

Ποιες ήταν οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου που έφεραν σε δύσκολη θέση τον Κονδυλάτο

Αρχικά έδωσε σαφή απάντηση και είπε ότι θα πήγαινε στο «Survivor All Star», ωστόσο μόνο αν του δώσουν πολλά λεφτά.

Στη συνέχεια όμως η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Μαργαρίτη με την Acun Medya και ο Περικλής Κονδυλάτος δεν θέλησε να απαντήσει, κάνοντας, μάλιστα, και το σχετικό νεύμα στη ρεπόρτερ να σταματήσει την ερώτηση:

«Δεν ήμουν παρών σε κάποιο περιστατικό βίας στο Survivor και γι’ αυτό και δεν μπορώ να το συζητήσω. Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα γνωρίζετε και τα γνωρίζουμε εμείς. Και δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε από άποψη νόμου.

Σίγουρα πίσω από τις κάμερες γίνονται διάφορα, χωρίς να λέω ότι αρπαζόμασταν στα χέρια όλη την ώρα. Κι εγώ είχα ακούσει κάποια πράγματα που δεν θα σας τα πω και ήταν γεγονός κιόλας, αλλά όλα αυτά είναι φυσιολογικά με αυτές τις συνθήκες».

«Μετά το Survivor με τον πατέρα μου δεν...» - Η αποκάλυψη του στον αέρα του ΑΝΤ1

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε πριν μήνες ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής μίλησε για τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το ελληνικό metoo, αλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί έως σήμερα με τον πατέρα του.

«Υπήρξα ένα παιδί που έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου κάποια πράγματα που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό που λέγεται κακοποίηση. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό γιατί υπάρχουν κάποια θέματα που αναμένω να λυθούν. Έχουν να κάνουν με κάποια νομικά ζητήματα, σε σχέση με την αδελφή μου».

«Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δεν θέλει να μου μιλάει. Μετά το Survivor δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθόλου. Έχω προσπαθήσει να μιλήσω μαζί του γιατί έπρεπε να τον πάρω και τηλέφωνο για κάποια νομικά ζητήματα και μιλάμε μέσω του λογιστή μου και των δικηγόρων. Τον ενόχλησε ότι μετέπειτα όταν πήρα εγώ κάποια δημοσιότητα είπα ότι δεν ήταν καλός πατέρας, που θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό ήταν και κομπλιμέντο για την συγκεκριμένη περίσταση. Δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ κάτι, να τον πιέσω», εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.