Πρόβα κοστουμιού για τον Μάριο Καπότση: Ποιοι θα τραγουδήσουν στο γάμο του με την Κόνι Μεταξά

Δείτε όλα τα γνωστά ονόματα και τις λεπτομέρειες για το μυστήριο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πρόβα κοστουμιού για τον Μάριο Καπότση: Ποιοι θα τραγουδήσουν στο γάμο του με την Κόνι Μεταξά

Έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό πως ο διεθνής πολίστας Μάριος Καπότσης είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κόνι Μεταξά. Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο τους βγαίνουν στη δημοσιότητα, για αυτό και ο αθλητής φρόντισε να δώσει άλλη μια συνέντευξη στην κάμερα του «Xαμογέλα και Πάλι» , όπου μίλησε για τις λεπτομέρειες του ιερού μυστηρίου, ενώ αποκάλυψε και τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής, που θα τραγουδήσουν.

Ο πεθερός πάντως Λευτέρης Πανταζής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γαμπρό του την Τετάρτη 8/6 στο «The2Night Show», όπου μας είπε πως ήρθαν πιο κοντά με τον Καπότση, ενώ μίλησε εκτενέστερα και για το γάμο της κόρης του Κόνι Μεταξά, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς.

Όλες οι δηλώσεις του Μάριου Καπότση για το γάμο του με την Κόνι Μεταξά

Αρχικά τον είδαμε να προβάρει γαμπριάτικο κοστούμι για το οποίο είπε:

«Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή».

Όσο για τους προσκεκλημένους του γάμου τους, ο γνωστός αθλητής ανέφερε:

«Ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα τον έχουμε για να τραγουδήσει, ωστόσο θα πει κάποια τραγούδια. Θα είναι και άλλοι φίλοι μας, θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Δημητριάδης μεταξύ άλλων. Έχω πει στην Κόνι να τα αναλάβει όλα εκείνη, δεν έχω δει ούτε τις μπομπονιέρες».

Πριν καλά καλά γίνει ο γάμος - Ετοιμάζει το ταξίδι του μέλιτος η Κόνι Μεταξά σε εξωτικούς προορισμούς

Το ζευγάρι, από όσα αποκαλύπτει κυρίως η τραγουδίστρια στα social media, έχει φροντίσει σχεδόν για τα πάντα.

Αυτό που μένει τώρα να κλείσει είναι το ταξίδι του μέλιτος και έτσι εκείνη αποφάσισε να πάρει τη βοήθεια του κοινού και μέσα από insta stories να κάνει κάτι σαν q&a με τον καλύτερο προορισμό. Το Μπαλί λοιπόν και οι Μαλδίβες ήτα οι επικρατέστεροι από όσους σκέφτηκε και τώρα μένει να αποφασίσει, που θα καταλήξει με το καλό της.

Ταξίδι του μέλιτος - Κόνι Μεταξά