«Στο τέλος θα...» - Το επικό spoiler της Αθηνάς Μαξίμου για το τέλος του Ακύλα από τις Άγριες Μέλισσες

«Θαυμάζω τον Αιμίλιο Χειλάκη για το πως..»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στο τέλος θα...» - Το επικό spoiler της Αθηνάς Μαξίμου για το τέλος του Ακύλα από τις Άγριες Μέλισσες

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/6 η Αθηνά Μαξίμου βρέθηκε καλεσμένη στη εκπομπή «Open Weekend» και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου, για το κίνημα #metoo, για τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του Ακύλα (δείτε εδώ το τέλος του στις Άγριες Μέλισσες).

Η Αθηνά Μαξίμου μιλά για τον Αιμίλιο Χειλάκη

«Μου έγινε πρόταση πέρσι για την τηλεόραση αλλά δεν γινόταν. Τελειώνουμε ένα μικρό σπιτάκι στα Κύθηρα και κάποιος έπρεπε να είναι εκεί. Τα προηγούμενα χρόνια δεν μου είχε προταθεί κάτι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να ρωτάω τον Αιμίλιο για τις “Μέλισσες” αλλά το καλό θα νικήσει. Όταν βλέπω τη σειρά ξεχνιέμαι, την παρακολουθώ σαν θεατής. Θαυμάζω τον Αιμίλιο για το πώς προσέγγισε τον ρόλο. Το μεγάλο του προσόν είναι η τρυφερότητά του και ότι βάζει στόχους με μεγάλη προσήλωση και επιμονή.

Τα ελαττώματά του έχουν να κάνουν με το σπίτι όπως είπε όπως και το ότι είναι «πείσμων». Μιλώντας για την ταινία «Αυτή η νύχτα μένει» που θα γίνει και σειρά στον Αlpha είπε ότι θα την ξανάκανε.

Η απίστευτη πρόταση γάμου του Χειλάκη στην Μαξίμου

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε την Παρασκευή 25 Μαρτίου στον καναπέ του Ποιός είναι πρωινιάτικα και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε μίλησε για τη σχέση ζωής με την Αθηνά Μαξίμου. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 18 χρόνια και συχνά μέσα από τις αναφορές τους καταλαβαίνουμε, ότι έχουν θέσει τις βάσεις για μια πολύ σταθερή σχέση.

Ο ηθοποιός, που του αρέσει να κάνει εκπλήξεις στο κορίτσι του, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής τον παράδοξο τρόπο, που αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά. Αναμφίβολα δεν είναι ο πιο συνηθισμένος αλλά ήταν σίγουρα διαφορετικός από τα συνηθισμένα.

«Με την Αθηνά είμαστε 18 χρόνια μαζί, έχουν συμβεί τραγελαφικά και υπέροχα πράγματα για να είμαστε μαζί. Το πιο τραγελαφικό είναι που της έκανα πρόταση γάμου με μήνυμα από τη Νέα Υόρκη, με SMS. Είχα πάει πριν 16 χρόνια για να κοιτάξω κάποια πράγματα.

Εκεί κατάλαβα ότι θέλω να είμαι στη ζωή μου με την Αθηνά και της έστειλα μήνυμα. Μετά γονάτισα και της έδωσα και δακτυλίδι. Τρεις φορές τη ζήτησα σε γάμο, από τον μπαμπά της, τη μαμά της, τη γιαγιά της…» αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης.