Τεράστια ανατροπή στο J2US - Δεν θα το παρουσιάσει ο Νίκος Κοκλώνης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τεράστια ανατροπή στο J2US - Δεν θα το παρουσιάσει ο Νίκος Κοκλώνης

Είναι γνωστό ότι το J2US έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, όμως σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι πιθανό να μην του παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς επιθυμεί να παρουσιάσει ένα άλλο μουσικό σόου αν τελικά αυτό επιλεγεί.

Δεν θα παρουσιάζει το J2US ο Νίκος Κοκλώνης;

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα επιστρέψει τηλεοπτικά τον Σεπτέμβριο με το J2US που έτσι και αλλιώς έχουμε αγαπήσει ή θα κάνει δυναμική επιστροφή με ένα ολοκαίνουργιο project που λέγεται All together now.

Πρόκειται για ένα νέο σόου όπου κριτές είναι 100 celebrities. Οι κριτές πρέπει να αποφασίσουν την τύχη των διαγωνιζόμενων, αλλά πρόκειται για ένα σόου που δεν έχει ξαναπαιχτεί στην Ελλάδα.

Ωστόσο ο παραγωγός έχει ακόμα χρόνο μέχρι να αποφασίσει το επόμενο του βήμα, καθώς τώρα απολαμβάνει τις διακοπές του, με την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή.

Κριτής αποχωρεί από το «Just the two of us»

Το «Just the 2 of Us» επιστρέφει τη νέα σεζόν στον Alpha και οι προετοιμασίες γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τα ζευγάρια. Ωστόσο η έκπληξη αυτή τη φορά μας ήρθε από την κριτική επιτροπή, αφού όπως αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στον αέρα του «Happy Day» θα έχουμε μια ηχηρή απουσία από τη νέα σεζόν.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε και τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του show Κατερίνα Στικούδη, που αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει εκπομπή στον Ant1 μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου(δείτε εδώ αναλυτικά τα σχέδιά τους).

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι λοιπόν εκείνη που δε θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του μουσικού σόου, καθώς αποχωρεί από τον Alpha με προορισμό τον ΣΚΑΙ. Εκεί αναμένεται να αναλάβει τη ζώνη 12:00 – 14:00 η οποία μένει κενή μετά την επικείμενη αποχώρηση της Ιωάννας Μαλέσκου(δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο Vanda's blog).«Έτυχε και μίλησα με τον Κοκλώνη τις προάλλες και μου είπε πως ψάχνει κόσμο για το J2US» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει: «Ναι, γιατί η Μαρία Μπακοδήμου δεν… Αφού πάει στον ΣΚΑΙ για να κάνει το 12:00-14:00».