Survivor 5: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε φωτιά με το καυτό της τσιφτετέλι στη Μύκονο

Η ανάρτηση στα social τα λέει όλα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε φωτιά με το καυτό της τσιφτετέλι στη Μύκονο

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που παρακολουθήσαμε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αποχωρεί από το Survivor 5, όπου ήταν μια από τις παίκτριες όπου συζητήθηκε αρκετά όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά της (δείτε εδώ με τι ποσό γύρισε στην Ελλάδα).

Όπως είναι λογικό πλέον είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες επέλεξε να "φορτίσει" τις μπαταρίες της στην Μύκονο μιας και δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις. Από την άλλη αυτό που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον ήταν το γεγονός πως σε κάποια έξοδό της σε beach bar του νησιού, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν άκουσε ένα αγαπημένο της τραγούδι σε ανατολίτικο ρυθμό άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς του.

Ο "καυτός" χορός της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά το Survivor 5

Η Ναυσικά εξηγεί την στρατηγική της στο παιχνίδι

Πέντε μήνες παρέμεινε στο Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και όταν επέστρεψε στην Αθήνα παραδέχτηκε ότι τα βρήκε αρκετά σκούρα. Το πρωί της Τετάρτης 1/6 το μοντέλο βρέθηκε στον καναπέ του «Love It» και έκανε μια ανασκόπηση για την συμπεριφορά της όσο βρισκόταν στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

«Στην αρχή σκεφτόμουν να μην παίξω στην ατομική ασυλία, για το διάστημα που δεν έπαιζα και τα άλλα παιχνίδια. Πριν από αυτό όμως εγώ είχα γίνει πολύ καλύτερη παίκτρια και κέρδιζα, όμως μετά είχα το στομάχι μου και με εντολή γιατρού δεν έπαιζα.

Όταν ήρθε η ατομική ασυλία επειδή εγώ νόμιζα ότι όλα θα γίνουν καλά και ότι θα γίνω μια χαρά, θα επιστρέψω και θα συνεχίζω στο παιχνίδι, πήγα για την ατομική ασυλία. Ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, γιατί νόμιζα ότι θα γίνω καλά, δεν είχα προβλέψει ότι δεν θα γίνω καλά», παραδέχτηκε το μοντέλο.