Κάτι ετοιμάζουν - Ο πραγματικός λόγος που ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται στη Μύκονο

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτι ετοιμάζουν - Ο πραγματικός λόγος που ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται στη Μύκονο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί των ανέμων, την Μύκονο. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε, μάλιστα, σε βραδινή έξοδο στα σοκάκια, ωστόσο αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι ο λόγος που βρίσκονται εκεί.

Ο πραγματικός λόγος που ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι στη Μύκονο

Δεν είναι μόνο η διασκέδαση και η ξεκούραση στα πλάνα τους, αλλά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του MEGA, Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακή; 12/6, υπάρχει μία σημαντικότερη αιτία για την επιλογή αυτού του νησιού. Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι γονείς πραγματοποιούν τις απαραίτητες ετοιμασίες για την βάφτιση των παιδιών τους και μαζί τους βρίσκεται και η αγαπημένη τους φίλη Μαρίνα Βερνίκου.

Τα δύο κορίτσια, όπως είναι γνωστό θα πάρουν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα, ενώ δεν έχει μείνει πολύς καιρός ακόμα για το χαρμόσυνο γεγονός.

Στιγμές χαλάρωσης για την επιχειρηματία και την πεθερά της στο νησί των ανέμων μαζί με τις δίδυμες κόρες της

Πριν λίγες ημέρες μπορεί να είχε γίνει ο κακός "χαμός" σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει η Χριστίνα Μπόμπα καθώς αρκετοί χρήστες του Instagram την έκραξαν, ωστόσο η γνωστή influencer παραμένει αρκετά ενεργή στα social media.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, δεν δίστασε αυτή τη φορά να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε παρέα με την πεθερά αλλά και τις δίδυμες κορούλες της καθώς βρίσκονται στο νησί των ανέμων.

Τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να κάνουν μια παύση από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μιας και μαζί πήραν και την μητέρα του γνωστή παρουσιαστή, Σταματούλα Τανιμανίδη η οποία περνά αρκετό χρόνο με τα εγγόνια της.