Συγκινεί ο Τάκης Ζαχαράτος: «Με παρηγορεί που η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είναι μαζί εκεί πάνω»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Τάκης Ζαχαράτος:  «Με παρηγορεί που η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είναι μαζί εκεί πάνω»

Το πρωί της Κυριακής (12/6) μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος αναφέρθηκε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης δεν δίστασε να αναφερθεί για τον αγαπημένο του πατέρα ο οποίος έφυγε από την ζωή πρόσφατα.

Οι δηλώσεις του Τάκη Ζαχαράτου

«Αγαπημένη μου μίμηση είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πάντα έχει στην καρδιά μου μια μεγάλη θέση. Ήταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Μετά την Αλίκη δεν ξαναβγαίνει αυτό το μοντέλο», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου ήταν ένας μπόμπιρας που έκανε συνέχεια φάρσες. Με παρηγορεί που η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είναι μαζί εκεί πάνω. Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την απελευθέρωση και τη συγχώρεση που είχα με τους γονείς μου».

Ο Ζαχαράτος ''λύγισε'' στον αέρα του Πάμε Δανάη - «Έφυγε πολύ ξαφνικά...»

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ''Πάνε Δανάη'' την Τετάρτη 8/6 παραχωρώντας μια άκρως εξομολογητική και ειλικρινή συνέντευξη για όμορφα αλλά πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής του. Ο ηθοποιός έχει μια πολύ ωραία σχέση με το κοινό του και έτσι θέλει να την διατηρεί μοιράζοντας τόσο προσωπικά κομμάτια του.

Η απώλεια των γονιών του είναι κάτι που πάντα θα του προκαλεί θλίψη και έτσι όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει για αυτούς ''λύγισε'' στον αέρα, μιας και ο χαμός του μπαμπά του είναι κάτι πολύ πρόσφατο. Σε κάθε περίπτωση, δουλεύει με τον εαυτό του θέλοντας να εξηγήσει τις απώλειες αυτές και να αποτελέσουν σημεία της ζωής του, που θα τον πάνε μπροστά και όχι πίσω.

«Ενώ η μαμά μου έφυγε πολύ ξαφνικά, είχα προλάβει να εκδηλώσω την αγάπη μου, να πούμε αυτά που θέλαμε. Με τον μπαμπά μου επίσης. Συνειδητοποίησα πόσο υποστηρικτικός ήταν ο μπαμπάς μου μαζί μου, όπως και η μητέρα μου. Με έναν μαγικό τρόπο, με το φευγιό του μπαμπά μου, αισθάνθηκα ότι έγινα ο ιδανικός πατέρας για μένα».

«Το βιβλίο μου “Πάστα Σεράνο”, είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί, τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και σε όλες τις γυναίκες που το έχουν περάσει. Η γυναίκα για μένα συμβολίζει ό,τι ωραιότερο υπάρχει, λατρεύω τις γυναίκες. Είχα πάντα γυναίκες στο κομμωτήριο άκουγα τα προβλήματα τους, έβλεπα πως αλλάζουν και πως ένας άντρας μπορεί να τις ξεράνει. Ήθελα να βγάλω όλη μου την αγάπη για τις γυναίκες και να βρω πού έρχεται αυτή η βία.

Γιατί ένας άνθρωπος βρίσκει ένα λουλούδι και αντί να το ποτίσει, το ξεριζώνει, το πετάει και το ξεραίνει η το σκοτώνει; Το βιβλίο μου είναι η ιστορία ενός αγγέλου που συναντάει τέρατα. Έχω βιώσει πάρα πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο μου, άπλα εγώ το έλεγα. Πολλές φορές μπορεί και να μην έδινα σημασία. Όταν έβλεπα άνθρωπο να τον κακοποιούν η να δέχεται λεκτική βία στο σχολείο, έμπαινα μπροστά Μπότσαρης».