Συγκλονίζει η Στέλλα Ανδρεάδου για την απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας που έζησε - «Μπήκαν με όπλα...»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Στέλλα Ανδρεάδου για την απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας που έζησε - «Μπήκαν με όπλα...»

Το απόγευμα της Κυριακής (12/6) η Στέλλα Ανδρεάδου η οποία συμμετείχε στο φετινό Survivor 5 παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η ίδια στάθηκε και μίλησε επίσης για τη ζωή της στην Αγγλία και την απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας που βίωσε όσο δούλευε στο σχολείο.

Οι δηλώσεις της Στέλλας Ανδρεάδου

«Δούλευα σε αυτιστικό σχολείο στην Αγγλία και κάποια στιγμή, ενώ ήμουν εκεί χτύπησε ξαφνικά το κουδούνι για lockdown. Πήραμε email από τη διευθύντρια ότι δεν είναι άσκηση και είναι πραγματικό συμβάν. Ήμασταν τρεις δάσκαλοι και πέντε παιδάκια μέσα στην τάξη και αρχίσαμε να αγχωνόμαστε, να ανεβαίνουν οι παλμοί, ήταν απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος.

Μπήκαν τρία παιδιά με όπλα μέσα στο σχολείο και αυτό κράτησε 20 λεπτά. Μας φάνηκε ένας αιώνας, φοβήθηκα πάρα πολύ. Νομίζω ότι δεν είναι όλα για όλους. Εγώ προσωπικά, σε ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό μπορώ να το υποστηρίξω. Τώρα για το πάνελ, ίσως κάποιος άλλος θα το υποστήριζε καλύτερα από εμένα».

«Μου έλεγαν ότι είμαι αφελής αλλά ο Σπύρος...» - Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Μαρτίκα

Την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα χτες το απόγευμα 5/6. Ενώ λίγες ώρες μετά βρέθηκε στο πλατό του «Love It» να συζητά για όλα όσα έγιναν στο Survivor.

Μάλιστα η πρώην παίκτρια των Κόκκινων αναφέρθηκε και στην εμπειρία της με το ζευγάρι του παιχνιδιού τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ εξέφρασε και την γνώμη της και για τους δύο παίκτες.

«Ήταν σοκ για εμένα, γιατί ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Θεωρούσα ότι η αποχώρηση παιζόταν ανάμεσα σε εμένα και τη Μαίη. Θα ήθελα πολύ να φτάσω στον τελικό», παραδέχτηκε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Αναφορικά με το φλερτ που υπήρξε ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, σχολίασε: «Από τη μεριά του Σπύρου ήταν πολύ αληθινό, είχε “δαγκώσει τη λαμαρίνα”. Κοιτούσε τη Βρισηίδα και έλαμπε, έλιωνε, την κατέβαζε από τη βάρκα, να μη χτυπήσει, την φρόντιζε, ήταν too much. Ήταν υπερβολικά γρήγορο όλο αυτό. Η στάση του άλλαξε γιατί πληγώθηκε και απογοητεύτηκε».

«Με τον Σπύρο είχαμε καλές σχέσεις, τον εκτίμησα από την πρώτη στιγμή. Αρκετοί μου έλεγαν ότι είμαι αφελής, αλλά και να γυρνούσα τον χρόνο πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα. Δεν μπορείς να αποχωρήσεις οικειοθελώς γιατί καλώς ή κακώς έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο και δεν επιτρέπεται αυτό», ανέφερε.