Γιάννης Μαρακάκης: «Είμαι ερωτευμένος» - "Αφοπλιστικός" ο γνωστός δικηγόρος

«Έχω δεχθεί φοβερό πόλεμο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Μαρακάκης: «Είμαι ερωτευμένος» -

Ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Όλα Γκουντ, την Κυριακή 12/6, και προχώρησε σε δηλώσεις για το επάγγελμά του, για όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζει, αλλά και για την σημαντικότερη απώλεια της ζωής του, αυτή του πατέρα του.

Ο δικηγόρος, που έχει ασχοληθεί και έχει σχολιάσει πολλές φορές την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, εξήγησε πως η δουλειά του είναι η μεγάλη του αγάπη, αλλά η τηλεόραση του έχει κάνει μεγάλο κακό στον τρόπο που αντιμετωπίζεται είτε από τον κόσμο είτε από τους αντιπάλους του. Όσον αφορά τον πατέρα του, ανέφερε πως ο δεσμός τους ήταν πολύ δυνατός και πάντα μπορούσε να καταλάβει τι σκεφτόταν.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μαρακάκη

«Eίμαι ερωτευμένος με την δουλειά μου. Έχω δεχθεί φοβερό πόλεμο ως σήμερα και ακόμα δέχομαι, αλλά χαμογελάω, γιατί αν δεν έχει πόλεμο σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Η τηλεόραση με βοήθησε, αλλά μου έκανε και μεγάλη ζημιά καθώς είναι κάτι αδηφάγο. Συνέχεια μου γίνονται προτάσεις από την τηλεόραση αλλά όχι, με τίποτα δεν θα μπορούσα να τις ακολουθήσω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο μπαμπάς μου έφυγε το 2016 αλλά δεν ξεπερνιέται η απώλεια του. Καμιά απώλεια νομίζω πως δεν ξεπερνιέται. Βλέπαμε ότι μπορεί να έρχεται το τέλος, αλλά ποτέ δεν το πιστεύεις ή μάλλον δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν αυτό συμβεί. Τότε έχει κάποιες άμυνες ο οργανισμός σου, ο εγκέφαλος και η ψυχή σου».

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι όλα όσα ήθελα να του πω τα καταλάβαινε γιατί ο πατέρας μου έφυγε από Αλτσχάιμερ. Μπορεί να θυμόταν το όνομα μου αλλά αισθανόταν. Όταν με έβλεπε, όταν με ακουμπούσε και όταν προσπαθούσαμε να περπατήσουμε μαζί καταλάβαινε ότι είμαι εγώ οπότε μέσα από αυτή τη σύνθετη επικοινωνία, που ήθελε ειδική αποκωδικοποίηση, θεωρώ ότι είχαν περάσει αυτά που έπρεπε».

«Έκανα μήνυση σε όσους γράφουν ψέματα ότι...»

Στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει ένα δημοσίευμα που θέλει τον Γιάννη Μαρακάκη να ελέγχεται για φοροδιαφυγή. Μάλιστα, όπως φαίνεται ο γνωστός δικηγόρος αναμένεται να κινηθεί νομικά αφού πρώτα είχε προσπαθήσει να λύσει το θέμα μακριά από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Μέσα σε όλα ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» όπου ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ψέματα, στη συνέχεια κατάλαβε ότι δεν έχουν σκοπό να κατεβάσουν το ψευδές άρθρο, γι' αυτό και αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση.

Ο Γιάννης Μαρακάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα λιβελογράφημα. Ένα απίστευτο λάθος. Μίλησε από την πρώτη στιγμή με κάποιον υπεύθυνο σύνταξης, είπε ότι είναι ψευδή και ανυπόστατα τα όσα γράφονται, το αναγνώρισαν και μου είπαν ότι θα το κατεβάσουν αμέσως.

Δυστυχώς πέρασαν 1-2 ώρες και άρχισαν να κρύβονται. Κατάλαβα ότι πρόκειται για εξυπηρέτηση σε κάποιους από αυτούς που έχω αντιδικία και γι' αυτό προχώρησα σε μήνυση». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η σύντροφός του, Νίκη Θωμοπούλου, έφερε στην ζωή την καρπό του έρωτά τους