«Άμα πεινάω, θα κάνω πολύ χειρότερα πράγματα από το να συμμετέχω σε κωμωδία του» - Ο Θωμόπουλος "άδειασε" τον Σεφερλή

Οι δηλώσεις του θα συζητηθούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Άμα πεινάω, θα κάνω πολύ χειρότερα πράγματα από το να συμμετέχω σε κωμωδία του» - Ο Θωμόπουλος

Ο Πάρις Θωμόπουλος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Καλύτερα δε γίνεται, την Κυριακή 12/6, και εξέφρασε "ανοιχτά" την άποψή του για το Μάρκο Σεφερλή. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως αδυνατεί να το παρακολουθήσει και δεν θα συνεργαζόταν μαζί του ούτε για να μπορέσει να επιβιώσει.

Οι δηλώσεις του προκαλούν, αλλά από την άλλη πλευρά, προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση και να φέρει μία ισορροπία λέγοντας πως είναι καλός σε αυτό που κάνει και δεν μπορεί να τον κρίνει. Αναφέρθηκε και στο Super Mammy, που, σίγουρα, έχει διχάσει τον κόσμο, ανάμεσά τους και ο Κώστας Σόμμερ.

"Κόλαφος" ο Πάρις Θωμόπουλος για τον Μάρκο Σεφερλή

«Δεν νομίζω να έχει προκύψει ξανά μια ελληνική σειρά με τέτοιους χαρακτήρες, όπως «Η τούρτα της μαμάς», οπότε το κοινό λίγο δυσκολεύεται. Πιο εύκολα βλέπει τον Σεφερλή παρά εμάς. Δεν θα ήταν στις επιλογές μου να συμμετέχω σε μια κωμωδία με τον Μάρκο Σεφερλή.

Κοίταξε, τώρα, άμα πεινάω ή δεν έχω να φάω και δεν έχω να μεγαλώσω τον γιο μου, θα κάνω και πολύ χειρότερα πράγματα που λέει ο λόγος γιατί πλέον δεν βάζω το εγώ σε πρώτη μοίρα αλλά βάζω το παιδί μου σε πρώτη μοίρα.

Έχει να κάνει καθαρά για βιοποριστικούς λόγους οπότε πέρα από το καλλιτεχνικό κομμάτι, είναι και μια δουλειά την οποία καλούμαστε να την κάνουμε για να ζήσουμε. Οπότε ποτέ μη λες ποτέ. Αλλά καλλιτεχνικά, όχι δεν θα ήταν μια συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή στις πρώτες επιλογές μου», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Την σειρά του δεν την έχω δει. Δεν την έχω δει και δεν ξέρω τι είναι. Αλλά δεν μπορώ να δω Σεφερλή. Δηλαδή ο άνθρωπος κάνει αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά αυτό που κάνει, εγώ όμως δεν μπορώ να το δω. Κάποιοι άλλοι μπορούν, δεν θέλω να κρίνω την δουλειά του γιατί δεν είναι δικό μου θέμα αυτό το πράγμα. Δεν έχω να κρίνω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει και θα κριθεί από τον κόσμο που τον βλέπει».

«Έχουμε συνδυάσει τον ομοφυλόφιλο στην τηλεόραση σαν...»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης 21/10 ο Πάρις Θωμόπουλος. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα ο ρόλος του ομοφυλόφιλου λοχαγού. Έχεις κάτι να παίξεις. Με την έννοια ότι είναι πολύ κόντρα από εμένα και από την έννοια ότι είναι κάτι ακραίο.

Το να κάνεις έναν ομοφυλόφιλο ο οποίος είναι πολύ αντρουά και είναι και λοχαγός…Δεν είναι σπάνιο, απλώς δεν έχουμε συνηθίσει εμείς που βλέπουμε τηλεόραση, να βλέπουμε τον ομοφυλόφιλο σε αυτό το στυλ. Τον έχουν συνδυάσει με μια καρικατούρα που θα είναι θηλυπρεπής…».

«Η επιτυχία του ρόλου που υποδύομαι στη σειρά “Η Τούρτα της Μαμάς” επιτελεί έργο και περνάει μηνύματα, όπως και κάθε επεισόδιο του Αλέξανδρου Ρήγα».