Μάζεψαν τα κουβαδάκια τους και πήγαν παραλία - Φωτογραφίες από το πρώτο μπάνιο του Βαρδή και της Σκαφίδα με τα παιδιά τους

Τι γλυκό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάζεψαν τα κουβαδάκια τους και πήγαν παραλία - Φωτογραφίες από το πρώτο μπάνιο του Βαρδή και της Σκαφίδα με τα παιδιά τους

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι διάσημοι απολαμβάνουν τις πρώτες τους βουτιές στην θάλασσα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα, οι οποίοι κάθε φορά προσπαθούν να κάνουν το όνειρο των παιδιών τους πραγματικότητα.

Έτσι, μάζεψαν τα κουβαδάκια τους, φόρεσαν τα μαγιό στον μικρό Αντώνη και την Κατερίνα και βρέθηκαν αμέσως στην παραλία. Πάντα με την απαραίτητη προστασία κα φορώντας καπέλο, οι δυο τους το ευχαριστήθηκαν και μαζί και οι γονείς τους, και συγκεκριμένα η μητέρα τους που θέλησε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της και με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρώτο μπάνιο των παιδιών του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα

Ο Γιος του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα

Η κόρη του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα

''Τους πρώτους επτά μήνες ο γιος μας δεν...''

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη , έδωσε συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής το πρωινό της Δευτέρας 30/5.

Μίλησε για τη σχέση του με τον αείμνηστο πατέρα του Αντώνη Βαρδή, τα αρνητικά σχόλια που του έχουν προσάψει κατά καιρούς, αλλά και τα ζητήματα υγείας που αντιμετώπισαν η σύζυγος αλλά και ο γιός του(δείτε τα όσα δήλωσε η σύζυγός του για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της).

Ανέφερε για τους δικούς του ανθρώπους: «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους 7 μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου, τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά».

Συνεχίζοντας για τη σύζυγό του είπε: «Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα. Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε, στην πορεία άρχισε να το δείχνει, αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».

Μιλώντας για τους γονείς του είπε ότι κατά καιρούς ακούει κριτικές ότι δεν είναι ισάξιος του πατέρα του , ωστόσο δεν τον απασχολούν καθώς ποτέ δεν τον αντιμετώπισε ανταγωνιστικά. Και συμπλήρωσε: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα»