Με κοντό σορτσάκι και ολόχρυσο τοπ- Το βίντεο της Μαρίνας Πατούλη που μετράει χιλιάδες προβολές

Μέσα από το μαγαζί της στην Μύκονο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κοντό σορτσάκι και ολόχρυσο τοπ- Το βίντεο της Μαρίνας Πατούλη που μετράει χιλιάδες προβολές

Η Μαρίνα Πατούλη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Μύκονο, λόγω του νέου της επαγγελματικού βήματος. Το μαγαζί με γυναικεία είδη που έχει ανοίξει είναι η μεγάλη της αγάπη και που την βρίσκεις που την χάνεις, είναι εκεί με σκοπό να κάνει όλες τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, ενώ πιο πολλές είναι αυτές μέσα από το μαγαζί της. Όπως για παράδειγμα αυτή η απίστευτη φωτογραφία.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, το οποίο μετράει πάνω από 30 χιλιάδες προβολές, αλλά και πολλά σχόλια.

Το βίντεο της Μαρίνας Πατούλη

«Αγαπώ τη γυναίκα και κοινή επιθυμία απ’ ολες μας είναι να νιώθουμε όμορφες και ευτυχισμένες μέσα από τη καθημερινότητα μας!», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στη λεζάντα του βίντεο όπου την είδαμε εντυπωσιακή με τζιν σορτσάκι και χρυσό τοπ.

Τα μυστικά της Μαρίνας Πατούλη για να έχει κορμάρα στα 54

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να είναι 54 ετών, ωστόσο, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό σώμα και κυρίως πολύ ωραία πόδια. Για αυτό κιόλας μπορεί να φοράει άνετη κοντά σορτσάκια και να περπατάει στα στενά της Μυκόνου.

Τον τελευταίο καιρό, έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της. Μάλιστα, πουλάει κομμάτια της συλλογής της στο κατάστημα που άνοιξε στο νησί των ανέμων.

Μπορεί λοιπόν να έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα πλέον, ωστόσο, πάντα προσέχει την διατροφή της για να μην ξεφεύγει. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετά χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής!