Νέο επαγγελματικό βήμα για τη Χριστίνα Μπόμπα - Σε αυτή την εκπομπή θα την δούμε

Δείτε αναλυτικά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Νέο επαγγελματικό βήμα για τη Χριστίνα Μπόμπα - Σε αυτή την εκπομπή θα την δούμε

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ο ορισμός της δυναμικής γυναίκας μιας και είναι πολύ δραστήρια και πετυχημένη στα επαγγελματικά της και παράλληλα καταφέρνει και συνδυάζει όλα τα οικογενειακά της καθήκοντα. Με τον ερχομό των διδύμων κοριτσιών εξακολουθεί να δείχνει πως μπορεί να έχει την παλιά της ζωή και αυτό για κάποιους αποτέλεσε αφορμή για αρνητικά σχόλια.

Η ίδια με την στήριξη του συντρόφου και των φίλων της συνεχίζει και κοιτάει μπροστά και αποδεικνύει πως δε θέλει να επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια.

Τηλεοπτική επιστροφή ετοιμάζει η Χριστίνα Μπόμπα

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η γνωστή influencer φαίνεται πως βρήκε τρόπο να συνδυάσει την επιθυμία της για τηλεοπτική παρουσίαση αλλά και το νέο της ρόλο ως μαμά.

Πιο συγκεκριμένα, ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή από τη νέα σεζόν με θεματολογία σχετική με τη μητρότητα και παιδιά. Το όνομά της είχε ακουστεί για ένθετη στήλη στο Dot προ εγκυμοσύνης αλλά το σχέδιο όπως είναι φυσικό «πάγωσε».

Εν τέλει όμως το πλήρωμα του χρόνου έβγαλε από το «συρτάρι» την ιδέα αυτή και όπως όλα δείχνουν η Χριστίνα Μπόμπα θα επιστρέψει στις οθόνες μας με εκπομπή για μαμάδες και η σκέψη είναι να μπει ως ένθετη στο Dot λόγω και της στενής σχέσης που έχει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Στο νέο της βήμα σίγουρα θα την στηρίξει ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, όπως συνηθίζει

Μπορεί το Instagram να είχε πρόσφατα στραφεί ενάντια στην Χριστίνα Μπόμπα και την απόφασή της να πραγματοποιεί ταξίδια, χωρίς τις δίδυμες κόρες της, αλλά πολλοί celebrities πήραν το μέρος της, τονίζοντας ότι δεν είναι λιγότερο μανούλα κάποια που προσέχει τις επιθυμίες της, όπως ακριβώς κάνουν και οι πατεράδες (δείτε εδώ πως την στήριξε η Ελεονώρα Μελέτη).

Την έμπρακτη και δημόσια στήριξή του, προς την μαμά των παιδιών του κοινοποίησε τη Δευτέρα 30/5 ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής με μια ανάρτησή του στο Instagram έδωσε το παρών σε όλο το κράξιμο που συμβαίνει στα social media.

Ανέβασε μια φωτογραφία με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και έγραψε: «Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Εκτός από την δυναμική και πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα. Έγινες και μια υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας τα δύο δίδυμα», έγραψε και συνέχισε τονίζοντας πως τα παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες: «Να κάνεις ό,τι θέλεις να φοράς ό,τι θέλεις και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό... αυτός ξέρει καλύτερα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης στηρίζει την Χριστίνα Μπόμπα