«Θα συνεργαζόμουν μαζί του σαν τρελός..» - Η αποκάλυψη του Γαρδέλη για το Φιλιππίδη

Όσα δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θα συνεργαζόμουν μαζί του σαν τρελός..» - Η αποκάλυψη του Γαρδέλη για το Φιλιππίδη

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Πρωινό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 13/6. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη, για τον οποίο μίλησε πρόσφατα και ο ηθοποιός Αντώνης Ξένος.

Δε παρέλειψε να σχολιάσει και την πρόσφατη αλλαγή στα μαλλιά του, για τις ανάγκες του ρόλου, που πρόκειται να υποδυθεί στην καλοκαιρινή παραγωγή «Αριστοφάνης - Ηρώνδας: Contra tempo», που θα παρουσιάσει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε δημιουργική σύνθεση κειμένων του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία του Γιάννη Ρήγα, όπου και πρωταγωνιστεί.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη για Φιλιππίδη και Κιμούλη

«Της μητέρας μου δεν της άρεσε καθόλου η αλλαγή στο μαλλί. Είναι συντηρητική δεν θέλει πολλές αλλαγές στη ζωή της», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που έχει δημιουργήσει σχολή και στο παίξιμό του και στην αλήθειά του σε αυτά που έχει κάνει. Όπως και ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι ένας τεράστιος ηθοποιός. Τώρα τι έχει συμβεί, θα το δούμε... Θα συνεργαζόμουν μαζί του σαν τρελός. Τι είναι αυτό το πράγμα που έγινε με τον Πέτρο...», κατέληξε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Αύριο 14/6 συνεχίζεται η δίκη του Φιλιππίδη

Η πολυσυζητημένη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να παρθεί απόφαση για το μέλλον του ηθοποιού, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των γυναικών, που το καταγγέλλουν για βιασμό εν ώρα εργασίας -μετά την κατάθεση της δεύτερης γυναίκας, η οποία χρειάστηκε να μιλήσεις σε δύο φάσεις, μιας και ήταν φανερά συντετριμμένη και δε μπορούσε να ολοκληρώσει την κατάθεσή της.

Μετά το περιστατικό στις 27/5 με Νίνου και Δροσάκη, η δίκη συνεχίζεται αύριο 14/6 και φαίνεται να έχει ακόμα πολύ δρόμο (όπως και του Δημήτρη Λιγνάδη).

Μέχρι πρόσφατα, συνυπήρχαν Λιγνάδης, Φιλιππίδης, Αναγνωστόπουλος και ένας αστυνομικός, σύμφωνα με αναφορά του Πρωινό. Πλέον οι δύο πρώτοι εκ των ως άνω κατηγορούμενων έχουν μείνει οι δυο τους στο VIP κελί στον Κορυδαλλό. Περιμένουν να δουν αν θα καλυφθεί το κενό του Αναγνωστόπουλου ή όχι.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει αμίλητος και στεναχωρημένος. Δε πάει σε μαζώξεις, κρατά σημειωματάριο και μιλά με τους δικηγόρους του. Αύριο θα ακούσει για μία ακόμη φορά τη δεύτερη καταγγέλουσα.