«Ήταν τα νιάτα μου» - Η Μαρία Φιλίππου συγκινεί μιλώντας για το «Εμείς κι Εμείς»

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη της ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήταν τα νιάτα μου» - Η Μαρία Φιλίππου συγκινεί μιλώντας για το «Εμείς κι Εμείς»

Η Μαρία Φιλίππου, η οποία πρόσφατα έκανε δηλώσεις και για το MeToo, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά «Εμείς κι Εμείς» αλλά και για την απώλεια της Νατάσσσας Μανισάλη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Φιλίππου για το «Εμείς κι εμείς»

Δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω για το «Εμείς κι εμείς», μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ και μέχρι και σήμερα καθηλώνει τηλεθεατές όταν παίζεται. Κάποιοι «λείπουν» και κάποιοι είναι ακόμα εδώ. Πώς νιώθετε όταν την βλέπετε;

Το «Εμείς κι εμείς» ήταν τα νιάτα μου. Γράφτηκε μια κωμωδία για εμάς, καθώς ήμασταν όλοι φίλοι μεταξύ μας. Σε αυτό νομίζω οφείλεται και η τεράστια επιτυχία της. Μεγαλώνοντας χάνεις δικούς σου ανθρώπους κι αυτό πονάει πολύ. Δύσκολα βλέπω τη σειρά. Μπορεί να την δω αλλά με στενοχωρεί. Θα παρακολουθούσα εντελώς διαφορετικά τη σειρά αν ήταν εδώ η Νατάσσα Μανίσαλη και η Πηνελόπη Κροντηροπούλου, που ήταν η σκηνοθέτης της σειράς. Δεν μπορώ να δω το «Εμείς κι εμείς» με τον ίδιο τρόπο πια.

Ποια είναι η πιο δυνατή σας ανάμνηση από τα παιδικά σας χρόνια;

Ευτύχησα γιατί και οι δυο γονείς μου ήταν αξιόλογοι άνθρωποι. Ό,τι είμαι κι εγώ κι η αδερφή μου, το οφείλουμε σε εκείνους. Μας έμαθαν τα σημαντικά γι’ αυτή τη ζωή, τα οποία είναι τα απλά πράγματα. Πολύ γέλιο και χαρά υπήρχε στην πρώτη μου οικογένεια κι αυτό μας οδήγησε σε όλη μας τη ζωή.

Στα δύσκολα τι σας δύναμη;

Τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου.

Για τη Νατάσα Μανίσαλη έχει μιλήσει και η Μαρία Κανελλοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/3) η Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπέροχη σχέση που είχε με τη φίλη της και συνεργάτιδα Νατάσα Μανίσαλη.

Η ηθοποιός, μετά την αναφορά της στο κίνημα MeToo και τον Γιώργο Κιμούλη (δείτε εδώ όλα όσα είπε),

«Το έχω πει χίλιες φορές ότι με τη Νατάσα έχω κάνει τα περισσότερα γέλια της ζωής μου. Είχα τσακωθεί κι ήθελα να τη σπάσω στο ξύλο δέκα εκατομμύρια φορές αλλά ήταν η πηγή της ζωντάνιας και της ζωής. Της έλεγα επειδή θα με γηροκομήσεις, πήγαινε στο γιατρό τώρα. Ήταν ένα χαστούκι», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.