Οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τη δίκη Φιλιππίδη - «Δεν έχω αυτή τη στιγμή σχέσεις...»

Πότε καταθέτει στο δικαστήριο;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τη δίκη Φιλιππίδη - «Δεν έχω αυτή τη στιγμή σχέσεις...»

Το πρωί της Δευτέρας 13/6, στο Πρωινό προβλήθηκαν νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, σχετικά με την δίκη Φιλιππίδη, στην οποία να θυμίσουμε πως είναι μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού και κάποια στιγμή θα κληθεί να καταθέσει. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ λοιπόν, απάντησε σε ερώτηση που του έκανε η δημοσιογράφος για την δίκη του Λιγνάδη και τα όσα είπε η κυρία Κούρκουλα, ενώ μίλησε και για ότι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει για την δίκη Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός δεν θέλησε καθόλου να αναφερθεί σε όσα υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη μετά από όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους, το μόνο που είπε ήταν πως πράγματι ισχύει αυτό που είπε η κυρία Κούρκουλα σε δηλώσεις της, σχετικά με το ότι τα άτομα που κατήγγειλαν τον σκηνοθέτη αρχικά δεν είχαν καμία σχέση με το χώρο του θεάτρου, και πως κανείς δεν έχει καταθέσει εναντίον του από εκεί.

Σε ότι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο κ.Μπιμπίλας ανέφερε πως πράγματι θα κληθεί να καταθέσει ωστόσο δεν γνωρίζει το πότε ακριβώς, και πως πράγματι δεν έχει την δεδομένη χρονική στιγμή σχέσεις με την οικογένεια του ηθοποιού, όπως διατηρούσε κάποτε.

Όσο για τα όσα ακούγονται σχετικά με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, μιας και ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως δεν είναι σε καλή κατάσταση, ο ηθοποιός ανέφερε πως όσες φορές τον έχει δει, προφανώς στη δίκη, στέκεται στα πόδια του, ωστόσο είναι λογικό όταν είσαι φυλακή να μην είσαι και τελείως καλά.

«Ο κάθε μάρτυς έχει δικαίωμα...»

Πρόσφατα στην κάμερα του Πρωινού σχολίασε επίσης την κατάθεση της κυρίας Κούρκουλα στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος διεγράφη από το Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 10/6 στην εκπομπή του ΑΝΤ1. «Ο κάθε μάρτυς έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται το φίλο του ή να παρουσιάζει την αλήθεια, όπως αυτός την εκλαμβάνει. Αρκεί να έχει τη συζήτησή του καθαρή», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Ο συλλογισμός για πολιτική σκοπιμότητα είναι περιπλεγμένος και εγώ δεν τον καταλαβαίνω». «Ο καθένας καταθέτει ό,τι πιστεύει. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Η δικαιοσύνη ως ανώτατη αρχή θα κρίνει αν λέμε αλήθεια ή ψέματα, κατά συνείδηση ή από συμφέρον. Όλοι γνωρίζαμε πως ήταν φίλοι, δεν ήταν κρυφό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.