«Η Γεωργία είναι...» - Η Μαρία Τζομπανάκη συγκινεί μιλώντας για τη σύζυγο του γιου της

Η ηθοποιός εξομολογείται τετ α τετ με την Κατερίνα Καινούργιου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η Γεωργία είναι...» - Η Μαρία Τζομπανάκη συγκινεί μιλώντας για τη σύζυγο του γιου της

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 13/6. Μεταξύ άλλων έκανε και ένα φοβερό spoiler.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν αρκετά λαμπερή και ευδιάθετη και έχει κάθε λόγο, αφού πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε ο αγαπημένος της τηλεοπτικός αλλά και εν ζωή γιος, Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του Γεωργία Κρασσά. Μάλιστα η Τζομπανάκη έκανε και δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν μετά τη λήξη του γάμου φανερά συγκινημένη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη για το Σασμό αλλά και για τη νύφη της

«Όταν πρωτοάκουσα τον τίτλο της σειράς είπα “εδώ έχουμε κάτι που κάνει μπαμ”. Μετά έχει να κάνει με την βεντέτα, κάτι που όλους μας ιντριγκάρει, γιατί οι άνθρωποι σκοτώνονται και κυνηγούν τον θάνατο, γιατί ποτίζονται με μίσος. Εγώ και ο Ορφέας ήταν από τους τελευταίους που κλείσαμε να παίξουμε στη σειρά. Ήταν να γίνει! Ήρθα από Νέα Υόρκη για λίγο για να ξεκουραστώ από την καραντίνα εκεί και έπεσα στην καραντίνα της Ελλάδας. Ο ρόλος της Καλλιόπης δεν είναι τόσο ανεπτυγμένος στο βιβλίο. Το να συμπρωταγωνιστώ με τον γιο μου είναι από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής μου, είναι καταπληκτικό» ανέφερε για τον Σασμό.

«Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα του γιου μου μου φάνηκε πολύ οικεία. Κάτι που ήξερα, ένα υλικό που ίσως έχω και εγώ και το έχω δει στην οικογένεια μου. Ο τρόπος που ανατράφηκε η Γεωργία είναι ο τρόπος που ανάθρεψα και εγώ την οικογένεια μου. Έχει αρχές αυτό το κορίτσι. Είναι η κόρη μου τώρα! Γέννησα ένα παιδί αλλά έχω πολλά παιδιά βαφτιστήρια. Η Γεωργία είναι η κόρη που δεν είχα» εξομολογήθηκε η Μαρία Τζομπανάκη για τη νύφη της Γεωργία Κρασσά.

Το spoiler για το Σασμό

«Θέλω να ελπίζω ότι μετά από αυτά που της συμβεί η αντίδρασή της θα είναι ήπια ή θα έχει το βάρος μιας σοφίας που έχει αποκτήσει ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ», είπε.
Το θέμα είναι πως μέχρι να δούμε το «σμίξιμο» του ζευγαριού θα προηγηθούν πολλά εξίσου ανατρεπτικά. Αρκεί να αναφέρουμε πως το κουβάρι αυτής της ένωσης του ζευγαριού θα ξεκινήσει πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Πώς και ποιοι θα βάλουν το χέρι τους; Μαρίνα και Βασιλική κάνουν γνωστή την περιπέτεια υγείας της Αργυρώς.

Η Μαρίνα μάλιστα κάνει μαζί του μια συμφωνία, να γίνει δότης έτσι ώστε να σωθεί η αγαπημένη του. Μια απόφαση δύσκολη και για τη Μαρίνα αλλά αδιαπραγμάτευτη για τον Αστέρη, ο οποίος κάνοντας εξετάσεις μαθαίνει πως είναι συμβατός και κάνει το χειρουργείο κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτό θα είναι η αρχή και θα είναι δυνατή πολύ.