«Δεν σου έκανε κου κου, το καταλάβαμε!» - Λύθηκαν στο γέλιο με την απίστευτη ατάκα της Καινούργιου

Χαμός στο πλατό!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν σου έκανε κου κου, το καταλάβαμε!» - Λύθηκαν στο γέλιο με την απίστευτη ατάκα της Καινούργιου

Το πρωί της Δευτέρας 13/6 καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν ο πρώην Survivor και αγαπητός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης! Η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς ανανεωμένη από το μαγευτικό τριήμερο που πέρασε, καθώς τον ρωτούσε σχετικά με το πως του φαίνεται φέτος το παιχνίδι, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις τελευταίες του δηλώσεις πως μετά το Survivor αντιμετώπισε κάποια θεματάκια...

Η επική ατάκα της Καινούργιου στον Καλίδη

Ο Πάνος Καλίδης είπε την άποψή του για το συγκεκριμένα θέμα και τα προβλήματα που προέκυψαν, με την Κατερίνα Καινούργιου να του ρίχνει επική ατάκα στον αέρα της εκπομπής. «Ξέρεις τι θέλω να σε ρωτήσω; Για να μην σε φέρω άλλο σε δύσκολη θέση γιατί δεν θέλεις να μιλήσεις άλλο γι’ αυτό, δεν σου έκανε κου κου μετά το Survivor, το καταλάβαμε», είπε η παρουσιάστρια και έβαλαν όλοι τα γέλια μαζί και ο ίδιος!

Συγκλονίζει μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος προέβη σε κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τα σχολικά του χρόνια αλλά και τις διαφορετικές δουλειές, που έχει κάνει εκτός από το τραγούδι. Ο τραγουδιστής προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για ένα πρωτοφανές περιστατικό, που του συνέβη πάνω στην πίστα.

«Υπάρχουν τραγούδια που έχω αφιερώσει στη γυναίκα μου και άλλα στον πατέρα μου, που τον “έχασα” στα 27 μου, όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Αθήνα», απάντησε ο Πάνος Καλίδης σχετικά με το αν σκέφτεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ερμηνεύει τα τραγούδια του.

«Ο χαμός ενός δικού σου ανθρώπου σε κλονίζει, σε μηδενίζει, σε κάνει να βάζεις μια τελεία στην πορεία της ζωής σου και να ξεκινάς μετά κάτι άλλο. Ο χαμός του πατέρα μου με έκανε να πάθω κατάθλιψη. Ήμουν όλη τη μέρα με αρνητικές σκέψεις και το βράδυ έπρεπε να διασκεδάσω τον κόσμο. Όλο αυτό με έκανε να μη μπορώ να φάω και να κοιμηθώ. Επισκέφτηκα ειδικό και πήρα θεραπεία», αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής σχετικά με το πώς βίωσε το θάνατο του πατέρα του.

Σχετικά με ακραία περιστατικά που του έχουν συμβεί πάνω στην πίστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης περιέγραψε ότι «Πολλές φορές μαζί με τα λουλούδια φεύγουν και πιρούνια ή παγάκια. Μου έχουν χτυπήσει λουλούδια στο μικρόφωνο και μου έχει χτυπήσει το μικρόφωνο στο δόντι, και μου το έχει σπάσει. Το πιο γελοίο ήταν όταν ένας ζαλισμένος πελάτης χόρευε και μετά πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε. Άλλος το είχε πάρει και είχε φύγει».

«Το “Πας να με τρελάνεις” και το “Αχ μοναξιά μου” το απέρριψαν άλλοι τραγουδιστές και τα είπα εγώ», αποκάλυψε ακόμη ο Πάνος Καλίδης.

Απαντώντας στο αν έχει κάνει βλεφαροπλαστική, ο Πάνος Καλλίδης είπε ότι «Είμαι κατά των επεμβάσεων όμως υπάρχει μια μέθοδος που πηγαίνεις στο δερματολόγο και κάνεις με laser μικρά τσιμπήματα στο βλέφαρο. Όταν επουλώνονται οι πληγές, το βλέφαρο αναγεννάται και το νέο δέρμα είναι πιο σφριγηλό»(δείτε εδώ σχετικό βίντεο).

Τέλος, ο ίδιος είπε, σχετικά με τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια: «Θα κυκλοφορήσουμε ένα χορευτικό κομμάτι με τη Heaven».