«Αντίο…» - Θρήνος για τον Νίκο Κοκλώνη

Η ανάρτηση όλο νόημα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αντίο…» - Θρήνος για τον Νίκο Κοκλώνη

Μετά από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το μήνυμα για το χαμό της φίλης της Μαρίνας Λαμπράκη, της διακεκριμένης ακαδημαϊκού που συνέβαλε τα μέγιστα στον Πολιτισμό της χώρας ως διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης, το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει και ο Νίκος Κοκλώνης για το θλιβερό αυτό γεγονός.

Το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη για την Μαρίνα Λαμπράκη

Όπως προαναφέραμε, πολλά ήταν τα γνωστά ονόματα από όλους τους χώρους που την αποχαιρέτησαν δημόσια, ανάμεσά τους και ο Νίκος Κοκλώνης που θέλησε να πει δύο λόγια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φανερά στεναχωρημένος.

«Αντίο σε μία ξεχωριστή κυρία της Τέχνης και του Πολιτισμού… Θα λείψει πολύ η φυσική της παρουσία, θα παραμείνει πάντα κοντά μας μέσα από το ξεχωριστό της έργο στην Εθνική Πινακοθήκη» έγραψε ο CEO της Barking Well Media σε story που μοιράστηκε στο Instagram.

Θρήνος για τον Νίκο Κοκλωνη με το χαμό της Μαρίνας Λαμπράκη

Τεράστια ανατροπή στο J2US με τον Νίκο Κοκλώνη

Είναι γνωστό ότι το J2US έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, όμως σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι πιθανό να μην του παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς επιθυμεί να παρουσιάσει ένα άλλο μουσικό σόου αν τελικά αυτό επιλεγεί.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα επιστρέψει τηλεοπτικά τον Σεπτέμβριο με το J2US που έτσι και αλλιώς έχουμε αγαπήσει ή θα κάνει δυναμική επιστροφή με ένα ολοκαίνουργιο project που λέγεται All together now.

Πρόκειται για ένα νέο σόου όπου κριτές είναι 100 celebrities. Οι κριτές πρέπει να αποφασίσουν την τύχη των διαγωνιζόμενων, αλλά πρόκειται για ένα σόου που δεν έχει ξαναπαιχτεί στην Ελλάδα.

Ωστόσο ο παραγωγός έχει ακόμα χρόνο μέχρι να αποφασίσει το επόμενο του βήμα, καθώς τώρα απολαμβάνει τις διακοπές του, με την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή.