«Με έριξε κάτω με...» - Το επεισοδιακό πρώτο ραντεβού της Αλεξάνδρας Ούστα με τον Γιάννη Σαρακατσάνη

Η απίστευτη αποκάλυψη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με έριξε κάτω με...» - Το επεισοδιακό πρώτο ραντεβού της Αλεξάνδρας Ούστα με τον Γιάννη Σαρακατσάνη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13/6 στην εκπομπή και το πλατό της εκπομπής Κυψέλη βρέθηκε η πολύ αγαπητή Αλεξάνδρα Ούστα. Η ταλαντούχα ηθοποιός που μιλά σπάνια και δίνει συνεντεύξεις καθώς προτιμά μία πιο ήρεμων τόνων ζωή, αναφέρθηκε στην δύσκολη εμπειρία της με τον τοκετό, αλλά μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη και το επεισοδιακό πρώτο τους ραντεβού!

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Ούστα για τον συζυγό της

«Πιστεύω στο timing. Θα μπορούσε να είναι κάτι καταστροφικό πριν πέντε ή δέκα χρόνια και τη δεδομένη στιγμή να λειτουργήσει. Με τον Γιάννη ήμασταν και οι δύο σε κατάσταση που και από τις δυο πλευρές θα μπορούσε αυτό το πράγμα να ανθήσει.

Το πρώτο μας ραντεβού ωστόσο ήταν πολύ επεισοδιακό! Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Πήγαμε σε ένα μαγαζί, ήπιαμε ένα δυο ποτά, ανεβήκαμε στη μηχανή και στο πρώτο ραντεβού… με έριξε κάτω με την μηχανή. Πήγαμε σε μια στροφή, δεν την πήραμε πολύ καλά και φύγαμε».

«Περπατήσαμε κουτσοί γιατί η μηχανή δεν σηκωνόταν , είχε μια μικρή ζημιά. Πήγαμε ποδαράτοι μες στη νύχτα από το σημείο που έγινε το ατύχημα μέχρι το σπίτι για περίπου ένα χιλιόμετρο. Εγώ ήμουν λίγο κουτσή αλλά εκείνος ήταν λίγο πιο καλά. Φτάνουμε στο σπίτι και διαπιστώνει ότι του λείπει το πορτοφόλι και το κινητό όπου μάλλον είχαν πέσει εκεί που είχαμε το ατύχημα. Γυρίζουμε πίσω ποδαράτοι, τα βρίσκουμε και ξαναγυρίζουμε».

Έχει μιλήσει μεταξύ άλλων και για προβληματικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου

Μια άκρως αποκαλυπτική και ουσιαστική συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Ούστα στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο. Μεταξύ άλλων η ταλαντούχα ηθοποιός , που έχει μιλήσει εκτενώς για το χαμό του Σάκη Μπουλά, μίλησε για την πιο δύσκολη θεατρική της συνεργασία, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου, και το #metoo που έφερε στην επιφάνεια και τον προφυλακισμένο συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη.

Σου έχει τύχει ποτέ να αποχωρήσεις από δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Όχι δεν το έχω κάνει. Υπήρχαν φορές που είχα πρόβλημα, αλλά δεν το άφηνα να με επηρεάσει. Υπήρχαν συνάδελφοι που δεν περνούσαμε καλά και απλά περιμέναμε στωικά να περάσει η σεζόν. Μετά όμως, ήμουν πιο υποψιασμένη για την επόμενη φορά.

Έχεις βιώσει λεκτική βία ή κακοποιητική συμπεριφορά;

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, οι περισσότεροι έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες συμπεριφορές. Τη στιγμή που συνέβη, θεώρησα ότι έτσι είναι τα πράγματα. Τώρα όμως, αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Οφείλουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να μην υπάρχει καμία μορφή βίας. Αυτό διεκδικούμε. Το θέμα είναι να μάθουμε να διακρίνουμε το πότε ο άλλος μας κάνει «σκουπίδι» και εισβάλλει στον προσωπικό μας χώρο. Αυτό οφείλει να σταματήσει.

Η Αλεξάνδρα Ούστα μιλά για το θέατρο

Σε είδαμε να είσαι στο πλάι των γυναικών που μίλησαν, στη δίκη του Φιλιππίδη. Πιστεύεις σε μία πιο δίκαιη κοινωνία;

Όλο αυτό που συνέβη τον τελευταίο έναν χρόνο, με τις καταγγελίες, είναι σαν μπούσουλας για το ποιες είναι οι απαγορευτικές συμπεριφορές και οι εν δυνάμει θύτες να μην μπαίνουν στην διαδικασία να προβούν σε αυτές. Όσον αφορά τη δίκη, ήταν συνειδητή μου επιλογή να στηρίξω τις κοπέλες και εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη. Είμαστε μαζί με τα θύματα.