Η Ευγενία Παναγοπούλου αποκαλύπτει για την σειρά Τρία Μίλια - «Να περιμένετε τα πάντα, γιατί...!»

Ο ρόλος και η ζωή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Ευγενία Παναγοπούλου αποκαλύπτει για την σειρά Τρία Μίλια - «Να περιμένετε τα πάντα, γιατί...!»

Η Ευγενία Παναγοπούλου, η ταλαντούχα ηθοποιός που αυτή τη σεζόν αποτέλεσε έκπληξη και την απολαμβάνουμε στη καθημερινή σειρά του Star «Τρία μίλια» (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει ένας εκ των πρωταγωνιστών για τη σειρά), έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη στο 7 μέρες και μίλησε για τη σειρά, ενώ εξομολογήθηκε και διάφορα πράγματα για τη ζωή της, τα οποία δε γνωρίζαμε.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Παναγοπούλου

Λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης θα ερωτευτούν; Τι τους δένει;

Το κοινό έχει σίγουρα αντιληφθεί ότι ερωτεύτηκαν ήδη ο ένας τον άλλον από την πρώτη ματιά. Τώρα, είναι στο χέρι του Μιχάλη να διαλέξει τι θέλει να κάνει τόσο με τη ζωή του όσο και με τη Φωτεινή.

Τι να περιμένουμε λοιπόν για αυτό το ειδύλλιο;

Να περιμένετε τα πάντα, γιατί όλα είναι πιθανά.

Εσείς τι ερωτεύεστε σε έναν άντρα;

Ερωτεύομαι αυτό που είναι.

Θα φεύγατε από την πρωτεύουσα για να ζήσετε σε ένα όμορφο χωριό ή σε ένα νησί;

Πολύ δύσκολα. Είμαι παιδί της πόλης και, εκτός αυτού, αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, οπότε κάτι τέτοιο δεν θα μου ήταν εύκολο. Δεν μπορώ όμως να το αποκλείσω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει η μοίρα.

Η Ευγενία Παναγοπούλου εξομολογείται και μιλά για όλα!

Από μικρή θέλατε να γίνετε, ηθοποιός; Πώς αντέδρασαν στην απόφαση σας οι γονείς σας;

Ήθελα να γίνω ηθοποιός από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ο πατέρας μου στην αρχή ήταν αντίθετος, πολύ σύντομα όμως, όχι μόνο το αποδέχτηκε, αλλά έγινε και ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου!

Πάντως, είναι ένα επάγγελμα δημιουργικό μεν, αλλά με οικονομική ανασφάλεια.

Είναι ακριβώς αυτό, πολύ δημιουργικό αλλά και πολύ ανασφαλές! Από την άλλη όμως, τύχη και σκληρή δουλειά χρειάζεται για ό,τι αγαπάμε και αποφασίζουμε να ασχοληθούμε.

Τι θυσίες καλούνται να κάνουν οι νέοι καλλιτέχνες σε ένα χώρο που έβαλε μέχρι και λουκέτο μέσα στην πανδημία;

Η πανδημία, αντικειμενικά, ήταν κάτι πολύ ακραίο, αλλά εκεί φάνηκε πως γενικά στο χώρο των τεχνών δεν υπάρχει πρόνοια. Οι καλλιτέχνες είναι σαν τους αθλητές. Όλοι κορνάρουν στον ποδηλάτη που προπονείται, αλλά όλοι θα βγουν να πανηγυρίσουν αν τους φέρει το χρυσό. Αυτό το χάσμα πρέπει να το μειώσουμε.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με μείωνε, με πρόσβαλε, μου χαλούσε το κέφι»

Όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status στο Astra Tv μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί όσο τίποτα άλλο αλλά και για το πόσο δύσκολα πέρασε σε συνεργασίες της.

«Έχω συνεργαστεί και με τους τρεις ανθρώπους που έχουν δεχθεί καταγγελίες. Τους έχω θαυμάσει, έχω βασίσει τα θεατρικά μου όνειρα κοντά τους. Με τον κύριο Φιλιππίδη ήμουν τρία συνεχόμενα χρόνια. Μετρούσε η γνώμη τους και συνδέθηκα μαζί τους. Είναι πολύ δυσάρεστο για ένα νέο καλλιτέχνη να πέφτει από τα μάτια του το πρότυπό του.

Ευγενία Παναγοπούλου

Συγκεκριμένα θα μιλήσω για τον κύριο Φιλιππίδη. Έπεσε από τα μάτια μου όταν συνεργάστηκα μαζί του. Είδα κάποια πράγματα που δεν ταίριαζαν με την καλλιτεχνική του διαδρομή, με αυτό που πίστευα ότι είναι σαν άνθρωπος, με τους ρόλους που έπαιζε κι όλα αυτά που θεωρούσα πως πρέσβευε.

Η συνεργασία μας κάποιες φορές ήταν ομαλή και κάποιες φορές δύσκολη για εμένα… Έκανα πολλή υπομονή κι όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας, του έστειλα ένα μήνυμα κι ολοκλήρωσα το θέμα. Εισέπραξα πολλών μορφών συμπεριφορές… Ένας ηθοποιός που είναι πολύ θετικός, έχει όρεξη για δουλειά και σε κοιτά σαν κουτάβι δεν συνάδουν συμπεριφορές να τον μειώσεις, να τον προσβάλεις και να του χαλάσεις το κέφι».