Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη - Τα πρώτα μπάνια στη Μύκονο με τους 4 τους

Το κορμί της Πηλιάκη ''σκοτώνει''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη - Τα πρώτα μπάνια στη Μύκονο με τους 4 τους

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη είναι ένα από τα ζευγάρια εκείνα, που εντυπωσιάζουν με την όμορφη ζωή, που έχουν φτιάξει με τα παιδιά τους να είναι η προτεραιότητα τους για ό,τι και αν κάνουν. Πρόκειται για ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που μοιάζουν πολύ στους γονείς τους και ηλικιακά είναι πολύ κοντά.

Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς και των δύο στο instagram βλέπουμε όλες τις όμορφες στιγμές, που περνάνε και σίγουρα πως τα ταξίδια είναι μια από τις αγαπημένες τους ασχολίες. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου, που τα παιδιά είναι μικρά και ίσα ίσα απολαμβάνουν κάθε εξόρμηση, που κάνουν.

Αυτή τη φορά βρέθηκαν στη Μύκονο, ξεκινώντας από το νησί των ανέμων τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τα στιγμιότυπα, που είδαμε είναι φανταστικά, με τα παιδιά τους να έχουν μεγαλώσει πολύ.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την οικογένεια του στη Μύκονο

Οικογένεια Χανταμπάκη

Οικογένεια Χανταμπάκη

Το δημόσιο ξέσπασμα της Πηλιάκη για τα παραπάνω κιλά

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε η Όλγα Πηλιάκη το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα μέσω μιας ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η χορεύτρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη -ο οποίος της έκανε και μια φοβερή φάρσα- τοποθετήθηκε στο πλήθος σχολίων που έχει δεχτεί αναφορικά με τα παραπάνω κιλά που έχει βάλει.

Μάλιστα, πολλοί από τους followers της αναρωτήθηκαν αν είναι ξανά έγκυος, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως λόγω της καραντίνας έχει παχύνει.

«Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’!

Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!», έγραψε στη λεζάντα.

Όλγα Πηλιάκη Το δημόσιο ξέσπασμα της για τα παραπάνω κιλά